2777
2789
عنوان

من اختلال دارم یعنی میشه بیاین

111 بازدید | 20 پست

دوستان من ادم مذهبی ای نیستم ولی یکسری اعتقادات دارم 

من از پسر پارتی کن، مشروب و الکلی،سیگاری، صمیمی با دخترا،خوشم نمیاد، اکثر پیشنهادام یه مورد ازاینارو داشتن

و از اون طرف خوشم نمیاد یه غریبه بهم دست بزنه، دستمو بگیره وبه بدنم دست بزنه

یاعکسای بالباسای ازاد برای یه اقا بفرستم

اینو دقت کنین که من برای خودم خوشم نمیاد کاری به بقیه ندارم 

بعد چون یبار درحد بوسه و اغوش بایکنفر صمیمی بودم دیگه دلم نمیخواد تو‌دوستی کسی بهم دست بزنه،

ولی همه میگن تو اختلال داری دوست نشی دیگه دوران خواستگار سنتی گذشته انقدر سختگیر نباش و... الان میشه گفت اکثریت رابطه جنسی دارن به هرشکلیش و من نمیخوام این رابطه رو تو دوران دوستی داشته باشم

ایا واقعا من اختلال دارم؟؟یا عقب مونده و املم؟؟؟

یعنی باید پا روی چیزایی بزارم که برام مهمه اونوقت ادم عادی تلقی میشم؟؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

تو عقب‌ مونده نیستی

عاقل هستی/شدی

تحت تاثیر نادون های اطرافت قرار نگیر

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکسی هرچی گفت باید باور کنی؟ ببین چی از نطر خودت درسته .

یکی دونفر نبودن تقریبا همه اونایی که میشناسم بهم میگن

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

تو اختلال نداری اونا اختلال دارنببخشید هرکی سنتی ازدواج نکرده یعنی قبلش به طرف دا.ده ؟خیلیا بودن مدر ...

قدیما پسراهم حیا داشتن الان حتی بگی تاوقتی نشناختمت دستمو نگیر رابطه رو بهم میزنن، حداقل دوروبر من این شکلی ان نمیدونم واقعا من نه لوندی و عشوه الکی میام نه لباسای باز میپوشم خیلی هم سنگینم نمیدونم مشکل ازکجاست حتی با شخصیت هاشم همین بودن واسم

منم همینطورم . من اصلا و ابدا ادم حجابی نیستم تو لباس پوشیدن ادم راحتیم چ دورهمی خونکی باشه چ عروسی مختلط  .  ولی تا الان تو هیچ رابطه ای نذاشتم کسی بهم دس بزنه چ میخواد بازوم باشه چه سایر نقاط . چاقعن پسر پارتی کنو مشروب خور چ سودی برا ادم میتونه داشته باشه ؟اونیک سالمه دو سه تا رفیق سالم داره نهایت کاهی یبار سالی یبار ی دورهمی چیزی داشته باشن . با عرض احترام داشتن رابطه قبل عقد حتی اگ طرف برات بمیره هم حماقته ب تمام معناس