2777
2789
عنوان

زنداداشم مغز داداشمو شستشو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست
چرت نگو خواهشاً 😂از داداشم ساده تر اصلا تو‌کل فامیل نیست همه هم میگن بد ذات عروسمونه

مگ داداشت عقب ماندس؟ عقل نداره استفاده کنه ازش؟ بقیه روش اثر میزارن و کنترلش کنن ک  خاتوادشو اذیت کنه.

بی صفتی  برادرتو گردن دختر مردم ننداز.

ارزش جواب دادن نداری. خوب عروسی گیرتون اومده. حتی قدرت پذیرش ندارین.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
مشکل از داداش ات هست اون باید بگه مادرم در صورتی ک بنده خدا هزارتا مشکل داره بیمارستان بلند شود آمد ...

نه مادر زنداداشم به داداشم گفته رنگ نزده چرا 

داداشم هم به ما انتقال داده 

زنداداشم اصلا نگفته زنگ زده جواب ندادم گفته آره زنگ نزده 

نمی‌فهمم چرا اینقدر دروغ میگه 

نمی‌ترسه این دروغا دامنشو بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ داداشت عقب ماندس؟ عقل نداره استفاده کنه ازش؟ بقیه روش اثر میزارن و کنترلش کنن ک خاتوادشو اذیت کن ...

نه بی صفت عروسمونه 

داداشم هم عقب مانده نیست گلم دلش مهربونه نمی‌خواد زنش ناراحت باشه 

چقدر بی‌رحمی تو والا 

قشنگ معلومه بی صفت کیه 😂

مگ داداشت عقب ماندس؟ عقل نداره استفاده کنه ازش؟ بقیه روش اثر میزارن و کنترلش کنن ک خاتوادشو اذیت کن ...

ایشالله یدونه از این خوبا هم گیر شما بیاد 

هرچند معلومه تو هم از همین عروس خوبایی 

وای کدوم مظلوم بدبختی گیر شماها میفته

چرت نگو خواهشاً 😂از داداشم ساده تر اصلا تو‌کل فامیل نیست همه هم میگن بد ذات عروسمونه

ببین منم برادر دارم بچه ها درست میگن داداشت اگه داداش بود اول از مامانش میپرسید حال بچمو پرسیدی یا نه . نه اینکه به حرف زنش گوش بده. برادر منم بی صفته از رو خانواده ی منم رد شده اگه انسانیت داشت به خاطر زنش پدر و مادرشوفحش کش نمیکرد.

نه بی صفت عروسمونه داداشم هم عقب مانده نیست گلم دلش مهربونه نمی‌خواد زنش ناراحت باشه چقدر بی‌رحمی تو ...

پس مهربونه دلش نمیخواد زنش ناراحت بشه پس شما هم بشین سرجات بزار مامانتو غصه بده

ببین منم برادر دارم بچه ها درست میگن داداشت اگه داداش بود اول از مامانش میپرسید حال بچمو پرسیدی یا ن ...

شاید برادر تو بی صفته ولی مال من بی صفت نیست.

درست صحبت کن بی تربیت