2777
2789
عنوان

زنداداشم مغز داداشمو شستشو میده

220 بازدید | 22 پست

ادرم تو روستا زندگی می‌کنه و دیگه تقریبا داره پیر میشه

بابام هم بیمار شده نمیتونه زندگی رو بچرخونه همش رو دوش مادرمه همه چیز

برادرزادم یه عمل کوچولو کرده، مادرم با اینکه واسش سخت بود ولی تاکسی دربست گرفت رفت بیمارستان واسش لباس هم خرید برد. دوبار هم بعدش تماس گرفت حالشو بپرسه زنداداشم جواب نداد

خلاصه برگشتیم خونه حالا داداشم اومده هی‌چشماشو‌پرداشک‌میکرد می‌گفت مامان یه زنگ نزد حال دخترمو بپرسه 🙂

آقا من سوالم اینجاست بعضی عروسا چرا اینقدر بی فکر و دروغگو هستن؟

از پیرزنی که تو کارای خودشم مونده چی میخوای از جونش؟

از اول طلبکار بودی هنوزم ول نمیکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من همون اول بهم‌گفت توقع صفر باشه هیچکاری هم نمیخواد براشون کنی اگه اونا هم توقع داشته باشن شو ...

شوهرت هم اشتباه گفته گلم 

بالاخره پدر و مادر شوهرتن همون‌طور که واسه بزرگ شدنش زحمت کشیدن اینم باید کمکشون کنه 

مشکل از داداش ات هست اون باید بگه مادرم در صورتی ک بنده خدا هزارتا مشکل داره بیمارستان بلند شود آمد اگر نتونسته زنگ بزنه بخاطر گرفتاریش بوده اونجا زن داداشت می فهمید ک نباید طلبکار باشه وقتی داداش ات قدر نشناس هست چی انتظار از زن برادرت داری

مامانت باید به خود داداشت زنگ میزد چرا به زن داداشت زنگ زدهبرعکس مادرشوهر و خواهر شوهر من که همه کار ...

والا اگه به داداشم میزد میگفت به من نزده

کلا اخلاقش همینه 

از همه چیز یه چیزی درمیاره