2777
2789
عنوان

بدجور شوکه شدم

106 بازدید | 12 پست

مامانم درد پهلو داشت دکتر سی تی اسکن نوشت براش حالا جدا ازین که مشخص شد سنگ کلیه داره نتو جواب سی تی نوسته بودیه توده کنار رکتوم نمیدونم چی دیده شده امروز براش نوبت گرفتم رفت جراح عمومی حالا  اومده خونه دیدم چشاش سرخه گریه کرده گفتم چته گفت هیچی گفم بگو توروخدا چی شده گفت هیچییی به حالو روز خودم گریه میکنم  خانوما ینی ممکنه سرطانی چیزی باشه دارم میمیرم از ترس

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تنها رفته دکتر حتما پیگیر باش برای درمانان شالله حالش کامل خوب میشه

من موندم غذا درست کنم

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

جواب ازمایشاش رو به ی دکترمتخصص تو برنامه اسنپ نشون بده بهت مشاوره میده از استرس میای بیرونایشاا... ...

ازمایش نیست فقط یه سی تی اسکنه