2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11976 بازدید | 254 پست

وقتی مادرشوهرت بیداره.. بیا تو اتاق اونا مشقاشو بنویسه.. شب پسرتو بده مادرشوهرت پیش اونا بخوابه بگو پسرجونت دیرکپه لالاشو میذاره... به پسرتم بگو ببین بابا هاپو میشه.. کاراتو بکن برو پیش مامان بزرگ بخواب.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش تو شرط بندیه تازه فهمیدم میره تو این سایت شرط بندیصدتا شغل عوش کرده الانم میره مغازه دوستش وایمی ...

ای خدا .بخاطر اینه همیشه تو همین سایت به دخترایی که خواستگار دارن میگن به شغل ثابت و وضعیت مالی خواستگارتون توچه کنید.والا خیلی خیلی مهمه

تو برای چی رفتی دنبال کار های جشن وقتی اینا دنبال بهونه هستن

میشستی اول مشق بچه رو کامل کنه.

بعدم تو با اینکه دیدی زندگیت اینه بچه آوردی؟ چرا واقعا یکم فکر و درک نداری!

هی نشستی خدا خدا میکنی که معجزه بشه وقتی خودت کاری نمیکنی

تو برای چی رفتی دنبال کار های جشن وقتی اینا دنبال بهونه هستنمیشستی اول مشق بچه رو کامل کنه.بعدم تو ب ...

نماینده بیچاره خیاطه و جدا شده خواستم ککمش کنم نگو چشم مادرشوهرم دراومده هی میگه دیروز جای اینکه دوساعت تو خیابون ول بچرخی و خرید کنی میشستی پای درس بچت همش میگه حق با پسرمه

سردارم خداحافظ......
فکر میکنی همچین مادرشوهر سلیطه ای میذاره بچه پیشش بخوابه؟من که بعید میدونم

نه بابا الان میگه صبح سردرد گرفتم. برم پذریرایی اونا بیدار میشن تو اتاقم شوهرم سگ میشا

سردارم خداحافظ......