2777
2789
عنوان

دوستان یه مشورت راج ب رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 27 پست
عاشقش شدم خ شخصیتش مودبه و برام واقعا قابل احترامه

اونقدر مغرور بودم عاشق هیچکس نمیشدم😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه تا الان ی حرف بد نزده هنوزم صبح بخیر شب بخیر رو جمع میبنده و فقط راج ب کار و مسایل همدیگ حرف زدی ...

خب رابطه داری باهاش؟؟

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
نگاه اینو خیلی دیدم اما نمیخوام بهت حس بد بدم اما بعضی پسرا هستن وقتی تنهان و دختری دورشون نیست الکی ...

حتماااا اما این پسره نمیدونم چرا فرق داره خ سرش شلوعه و درگیر کاره سه چهار تا کارو باهم هندل میکنه

ممکنه فقط به خاطر رابطه جنسی بخواد ممکنه هم خوشش اومده باشه ازت. رفتارای دیگشو ببین. دیت میرین چطور ...

دو ماهه حرف میزنیم هنو دو ماهم نشده ا ماه و نیم دو سه بار قرار بوده بریم بیرون یا من کار داشتم یا اون الان قراره بریم واقعی ولی تو چت بسیار ادم محترمیه

قراره بزودی همو ببینیم تو کافهدو بیشتر حرف بزنیم

حالا ببین اخلاقاشو خودت میفهمی خوشش اومده یانه فقط لطفا زیاد علاقه تو نشون نده مردا زده میشن بزار اون تلاش کنه

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
چطور؟

چون خیلی درگیر احساس نیستن یا براشون یه جور بازی و تنوع هستش.

یه زن کنار مردی که دوست نداره نمی‌تونه باشه، اما مردها با زنی که ۱ ساعت بیشتر از شناختش نگذشته یا حتی کمتر تو رخت خواب هم می‌رن.

تعهد و اینها به کناری از نظر حسی می‌گم

حتماااا اما این پسره نمیدونم چرا فرق داره خ سرش شلوعه و درگیر کاره سه چهار تا کارو باهم هندل میکنه

اما زیاد وابسته نشو بزار اون خودشو نشون بده بلاخره اون ک تموم زندگیشو برای تو رو نکرده یکم جلوی کششتو بگیر بعد خدایی نکرده ضربه نخوری👌🏻

دو ماهه حرف میزنیم هنو دو ماهم نشده ا ماه و نیم دو سه بار قرار بوده بریم بیرون یا من کار داشتم یا او ...

خیلیم خوب. فقط جوری رفتار نکن که فکر کنه همه زندگیت اونه. اینطوری باش که خیلی نرمال فکر کردم انسان خوبی هستی تصمیم گرفتم اشنا شیم اگه مطابق میلم نباشی چیزی رو تحمل نمیکنم. زمان بده متوجه میشی چطور ادمیه. ایشالا خوب پیش بره