2777
2789

حالم خیلی بده صبح پسرمو بیدار کردم بزور هی میگفت خوابم میاد گفتم پاشو دو خطم جمله سازیت مونده بنویس داشتم بهش میگفتم یعو شوهرم از خواب پرید عصبی شد دفترو گرفت پرت کرد به پسرم گفت گمشو بگیر بخواب بمنم گفت خفه میشی میگیری میخوابی از مدرسه ام دیگه خبری نیس امروزم نمیزارم برین جشن گفتم وا چرا اینجوری میکنی فقط دو خط مونده بود گفت خفه شو همش من میام خونه یاد مشقاش میفتی صبح یا نصفه شب داره مشق مینویسه گفتم من چیکار کنم خب نمینویسه من سرمشقاشو میدم این تنبلی میکنه دیشبم دندون درد داشت دندونش آبسه کرده. منم قلبم راشت تند تند میزد یسری وسیله های جشنم من آماده کرده بودم پفیلا و انار درست کرده بودم باید میبردم دیگه پیام دادم نماینده گفتم بی زحمت بیا خودت ببر من نمیتونم بیام. رفتم تو پذیرایی به مادرشوهرم گفتم نمیزاره بریم مدرسه گفت یعنی چی برین حاضر شین دیر شده رفتم یواشکی از تو اتاق خواب لباسارو برداشتم دست پسرمم گرفتم که بریم داشتیم کفش میپوشیدیم یهو اومد جلو  در دستمو گرفت گفت کدوم گوری میری سر پسرم داد زد برو بخواب بمنم چندتا فحش داد از ترسم اومد دراز کشیدم چندتام زد تو دهنم. مامانشم هی گفت یعنی چی بزار برن بچه درس داره (معلوم بود خوشحاله اما الکی داشت نشون میداد که ناراحته)

دیگه نماینده اومد برد از جلو در خیلی ناراحت شد گفت بچه گناه داره راضیش کن بیاین گفتم ولش کن خدا ازش نگذره که نذاشت بچه بیاد جشن چقد از دیروز ذوق داشت واسه کیک و جشن یلداشون😔

توروخدا از ته دلتون دعا کنید خدا جواب این نامردو بده که دل منو این بچه  رو شکوند .. فقط از ساعت ۸ صبح نوحه گوش دادمو گریه کردم دلم واسه پسرم کباب شد

سردارم خداحافظ......

راستی خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم. صب پدشوهرم نبود رفته بود نون بگیره یساعت پیش گفت بچه رفته مدرسه گفتم نه گفت چرا قضیه رو بهش گفتم یهو از اونور مادرشوهرم گفت پسرم حق داره دیگه جای اینکه بری تو خیابونا ول گردی یا واسه بچه های مردم حمالی کنی بشین مشق بچتو بگو

سردارم خداحافظ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم. صب پدشوهرم نبود رفته بود نون بگیره یساعت پیش گفت بچه رفته مدرسه گ ...

بعدنان بچومیدادی پدرشوهرت ببره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مردا بعضی وقتا واقعا اعصابشون نمیکشه ما با بچه ها سرو کله میزنیم 

ولی رفتارش واقعا زشت بود حق داری 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

دلم براتون گرفت 

از خدا میخوام شوهرت ادم بشه و ارامش مهمون خونتون بشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

اینارو که نگفت یعنی سوختما دوس داشتم سرش داد بزنم گفتم چرا طرف پسرتو میگیری خب تو یه اتاق ۶متری داریم زندگی میکنیم خب سروصدا میشه دیگه مگه چیه دوستام اصلا حال نداشته باشن شوهراشون بچه رو میارن اونوقت این چون از خواب پریده اینجوری هار شده گفت نه اتفاقا حق داره تا لنگ ظهر میگیری میخوابی بچه رو دیر میبری مشقاشو بموقع نمینویسه گفتم پسرت تا صبح بیداره کلش تو گوشیه قلیون میکشه خب ما چجوری بموقع بخوابیم

سردارم خداحافظ......

عزیزم‌ در بدی شوهرت شک نیست ولی چرا بابا سر کسی ک خوابع داری مشق و تکلیف ب بچه میدی؟!! آدم عصبی میشع.بعدم‌ جشنه دو خط مونده باشه هیچ اشکالی ندارع 

از اون مامان های سخت گیری 

یکم خودت رو راحت کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.