2777
2789

کارشناسی روانشناسیم ارشد نمیدونم همین روان ادامه بدم یا از مدیریت ها یچی انتخاب کنم 

روانشناسی کار داره میشه کار پیدا کرد ؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عاشق پزشکی بودم به خاطر همون الان از ذهنم بیرون نمیره هی میگم دوباره کنکور بدم برا پزشکی ولی میدونم خیلی سخت میشه قبول شد بجز پزشکی دیگ به شغل دیگ ای حسی ندارم خیلی سر در گمم نمیدونم چیکار کنم واقعا 

قطعا بالینیاینو منم که روانشناسی نخوندم میدونم

اخه خیلی کارش سخته واقعا خیلییی سخته فکرش بکن یکی بیاد بشینه جلوت شیزوفرنی داره باید کاری کنی علائمش کمتر بشه با افسردگی درمان کنی من فکرش میکنم میگم از پسش بر نمیام خیلی میترسم 

اخه خیلی کارش سخته واقعا خیلییی سخته فکرش بکن یکی بیاد بشینه جلوت شیزوفرنی داره باید کاری کنی علائمش ...

خب اگه علاقه نداری نباید بری

چون روحیه قوی مطلبه

صبر و حوصله میخواد

اگه اینطوری هستی یه رشته دیگه بخون