2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 9029 بازدید | 244 پست
اشکال نداره هیچی ارزش نداره خودتو ناراحت کنیولی ایکاش از این وحشی جدا میشدی 😑

بخدا اگه یه پدرومادر داشتم کمکم میکردن حتما اینکارو میکردم. نه اینکه خواهرمم با بچه یتیمش سربار اونا باشه و بمن بگه آبجی بشین سرخونه و زندگیت. کدوم خونه و زندگی😔

سردارم خداحافظ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حداقل بچه رو یواشکی میدادی به نماینده که اومده بود وسایل رو ببره بچه تو هم میبرد جشن

اتفاقا گفت بده بچه رو ببرم گفتم نه پاشه بیینه نیس خون بپا میکنه واسه شما هم شر میشه.. هی گفت بزار با شوهرت حرف بزنم گفتم این آدم نیس

سردارم خداحافظ......

عزیزم خللی خیلی ناراحت شدم

چقدر اونجا غریب وتنهایی 

چقدر شوهرت بی غیرت ونامرده

چقدر لحظه سختی رو گذروندی 

خیلی دلم از همه دنیا شکست 

امیدوارم شوهرت روز خوش نبینه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

من یه داداش کلاس چهارمی دارم کل روز مامانم التماسش می‌کنه مشق بنویسه دیگه یا آخر شب یا دو ساعت قبل ر ...

دقیقا خب بچش هروقت حوصله داشته باشه مینویسه خونه خودمون باشیم آرومه میگیره میخوابه اینجا یکی میاد یکی میره یا تلوزیون روشنه خب معلومه نمیخوابه

سردارم خداحافظ......
عزیزم خللی خیلی ناراحت شدمچقدر اونجا غریب وتنهایی چقدر شوهرت بی غیرت ونامردهچقدر لحظه سختی رو گذروند ...

عزیزم پستتو خوندم چشام دوباره پر اشک شد

انشالله منو پسرمم هم روزای خوشِ زندگی رو بیینیم 

سردارم خداحافظ......

ببخشید اینو میگم شرمندتم 

ولی واقعا نمیشه دست بچتو بگیری بری ؟ هر جا که شد ، آخه اینجوری فردا روز بچتم معلوم نیست چی از کار در بیاد.

اینجوری که نمیشه ترو خدا به فکر راه حل باش ، تو رو خدا یه راهی پیدا کن مستقل شو 

ی هم چیزی بگم ؟ مادر و پدر من در این حد نیستن ولی خیلی دعوا و کتک کاری هاشونو دیدم ، و پدرم رفتارای خیلی بدی داره ، عزیزم داریم نابود میشیم هر کدوم به یه وضعی داداشم که خدایی عصبی و وحشی ، خودم تو این سن همش سردردهای میگرنی و حال افسرده معلوم نیست بعد به سرمون چی بیاد ، هر چی بزرگتر میشیم همه چی بد تر میشه 

تورو خدا یه کاری کن نزار مثل من هر روز آرزوی مرگ بکنه

دقیقا خب بچش هروقت حوصله داشته باشه مینویسه خونه خودمون باشیم آرومه میگیره میخوابه اینجا یکی میاد یک ...

اسی در برابر همسرت مظلوم نباش قانع نباش بترسونش دعوا کرد دعوا کن داد زد داد بزن زد تو هم بزن

پسرت تو چ اوضاع داغونی زندگی می‌کنه خونه مادر بزرگ تنش پدر و مادر و...پدر بداخلاق

دقیقا خیلی شرایط بدی داره.دقیقا مثل بچگی خودم...

منم از بچگی زندگی خوبی نداشتم پسرمم داره از الان کلی غصه میخورخ تو این سن

سردارم خداحافظ......
خب بگهاز اول مهر تا الان یه امروز که روز جشن بوده باید باهاش این کارو میکردن😐

دیگه باباش دیونه اس 

فقط در حق اسی ظلم شد ولی به نظر من پسرش حقش بود

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
حداقل بچه رو ببر دندونپزشک برا دندون دردش

بخدا دو روزه ابسه کرده لپش اندازه گردو باد کرده شوهرم عین خیالش نیس‌ حتی دارو نداشتیم بهش بدم. دیشب دخترش و دامادش واسه مادرشوهرم کادو آورده بودن دامادشون دید بچه درد داره دلش سوخت رفت واسش مسکن و چرک خشک کن خرید آورد

خدا خیرش بده الهی

سردارم خداحافظ......
بخدا اگه یه پدرومادر داشتم کمکم میکردن حتما اینکارو میکردم. نه اینکه خواهرمم با بچه یتیمش سربار اونا ...

الهی 😢 ان شاء الله خدا کمکت میکنه

راستی یه ذکر هست بگو شاید امام زمان کمکت کنه

۷۰ مرتبه بدون اینکه با کسی حرف بزنی این ذکر و بگو

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بخدا دو روزه ابسه کرده لپش اندازه گردو باد کرده شوهرم عین خیالش نیس‌ حتی دارو نداشتیم بهش بدم. دیشب ...

الهی واسه بچه دلم کباب شد اسی وای خدا

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚