2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 9116 بازدید | 244 پست
فکر کنم اسی گفت همیشه باهاش سرو کله میزنه که مشقاشو بنویسه ولی حرف گوش نمیده🤔

اره هروز باید بهش بگم تا بنویسه دیگه امروزم دو خط جمله سازیش مونده بو که کاش نمیگفتم... کاش

سردارم خداحافظ......

بچه جاری من تو درساش تنبلی میکرد نمینوشت اونم کاریش نداشت بچش بدون تکلیف رفت مدرسه معلمش دعواش کرد جریمه کرد گفت چرا ننوشتی زنگ زد مامانش جاریمم گفت سرمشق میگیرم بازی میکنه نمینویسه بچه از اون وقت تاحالا از مدرسه اومد اول مشق مینویسه

ببخشید بزار بدون تکلیف بره مدرسه جلو دوستاش خجالت میکشه تنبیه میشه ک از دفعه بعد بنویسه وگرنه اینطوری پیش بری برات اعصاب نمیمونه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اصلا نباید من هی بگم بنویس چون چندروز مهمون داشت مادروشوهرم بخدا همش درگیر اونا بودم دو روز اینج ...

ببین مادر پدر من حتی کارنامه من رو نگاه نمیکردن هیچوقت یادم نمیاد کسی بهم بگه بخون بنویس گاهی میخوندم گاهی نمیخوندم تنبیه میشدم و خلاصه خودم بودم و خودم ولی باقی دوستام همه خانواده ها فرهنگی و پزشک و مهندس و بشدت نظارت و دقت روی درس دوستام داشتن

باور کن الان همشون رفتن سمت کارهای هنری و فقط منم که پشت کنکور نشستم و دارم درس میخونم حالا نمیگم ادم موفقیم ولی احساس میکنم بچه رو به خودش واگذارکنید بهتره 

من فاز اینایی که میگن اشکال نداره بچت عوضش درست میشه رو درک نمیکنم. بچه ابتدایی اونم پسر بچه ها همشون از تکلیف نوشتن در میرن. همه بچه ها هم صبح خواب الودن واقعا به نظرتون با این تنبیه بچه مسئولیت پذیر میشه ؟ اصلا اسی میذاشتی تو اون دو خط نمینوشت بی سر صدا میرفتین بعد معلمش تشر میزد بهش بهتر بود 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

یکی ددوبار شوهرم عصبی شد از اونموقع اصلا جلوش اسم درس نمیارم حتی اگه نمره بد بگیره زیاد جلو شگیر نده. شوهرتم وشخصه عصبیه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اصلا باهاش دردل نکن....اختلاف ها رو بین خودتون حل کنید منم ۱۰سال باخانواده شوهرم یکجا بودیم الان طبق ...

اره الان میگم خاک بر سرم چرا رفتم اون اتاق به مادرشوهرم توضیح دادم کاش اصلا نمیذاشتم اون بفهمه چه اشتبا بزرگی کردم که اونم بگه حقتون بود من فک کردم دلش میسوزه میاد راضیش میکنه

سردارم خداحافظ......
دقیقا تا وقتی اینجاییم وضع همینه. پدرومادرشم مقصرن هی میومدن بهش میگفتم چخبره ۵تومن کرایه میدی یمدت ...

اگه از همون اول تو خونه خودتون زندگی می‌کردید الان افسار شوهرت دستت بود 

متنفرم از جشن یلدای مدرسه . این مسخره بازیها چیه دیگه . همه توی خونشون کم و زیاد یلدا رو برگذارمیکنن دوباره هزینه کردن کار مسخره ای هست 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اره هروز باید بهش بگم تا بنویسه دیگه امروزم دو خط جمله سازیش مونده بو که کاش نمیگفتم... کاش

اشکال نداره هیچی ارزش نداره خودتو ناراحت کنی

ولی ایکاش از این وحشی جدا میشدی 😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یکی ددوبار شوهرم عصبی شد از اونموقع اصلا جلوش اسم درس نمیارم حتی اگه نمره بد بگیره زیاد جلو شگیر نده ...

خب پسم اوله من هنوز آشنا نیستم اینم زود خسته میشه همش امید داشتم بره کلاس اول خونه بگیره که نشد...

اره دیگه هیچوقت جلوش به پسرم راجبه درساش نمیگم

سردارم خداحافظ......
بخدا فقط نگاش کردم گریه کردم یه نقاشی هم دیشب واسه یلدا کشیده بود ببرهدیروز با نمیانده رفتیم کیک سفا ...

خب اهمیت نمیدادی به زور میبردیش مدرسه

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
خب پسم اوله من هنوز آشنا نیستم اینم زود خسته میشه همش امید داشتم بره کلاس اول خونه بگیره که نشد...ار ...

حق باتوعه عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚