2777
2789

تو  بازار راه میرفتم یه دختره از رو به رو اومد دستش پر دارو 

قشنگ سرفه کرد تو صورتم رد شد رفت

من سیستم ایمنیم ضعیفه سرماخوردگی وحشتناک میگیرم از همه کارام عقب میمونم 

یکی نیس بگه یه ذره اندازه نخود شعور داشتی حداقل ماسک نمیزدی دستتو میگرفتی جلو دهنت اه

خدا کنه مریض نشم از وقتی اومدم ده بار صورتمو با لیف شستم هنوز حس میکنم کثیفه 😩

ویتامین سی بخور 

سیستم ایمنیت بره بالا 

خودت را هم گرم بگیر میکروبها نتونن فعالیت کنند

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتون هم ماسک بزنید تو این سرما راحت سرما میخورید... ولی شما هم ماسک بزنی یه نفر با ویروس تو صورتتون سرفه کنه احتمال ابتلا زیاده... بی‌درکن دیگه ادم چی بگه

من اینجور مواقع یه قرص سرماخوردگی و استامینوفن شب قبل خواب میخورم با شربت ابلیمو عسل... اب نمک هم استفاده کن... ایشالا که نگیری 

یه امروز و ماسک نداشتم جا موند خونه چ بدونم یکی میاد درست تو صورتم سرفه میکنه اخه

دیگه ابن دوزا اکثرا مریضی.من با ماسک خیلی اذیت میشم و سردرد میشم ولی بااین وجود ماسک همیشه زده ام و توی کیف هم میزارن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست