2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره خوبن ، البته نمیگم همشون ، خانم تاجیک از همه با تجربه تره 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

در کل هی چیکدوم ۱۰۰ درصد نیستن عزیزماگر ۱۰۰ درصد میخوای مطمئن باشی IVF کنی بهتره

یه بچه دارم واسه دومی اقدامم 

پسرم رو دیر باردار شدم سر این یکی هم داره میشه یکسال

راستش آنقدر دکتر رفتم سر پسرم ک دیگه حالم بد میشه می‌ره مطب زنان ..دوست دارم آنلاین بدون دردسر مشاوره شم

یه بچه دارم واسه دومی اقدامم پسرم رو دیر باردار شدم سر این یکی هم داره میشه یکسالراستش آنقدر دکتر رف ...

اها

الهی 

فکر کردم برای تعیین جنسیت میگی پیج ماما هارا 

ان شاالله که هرچی به صلاحت هست اتفاق بیفته

من خودم با اصلاح سبک به روش خودم خییلی جواب گرفتم و واقعا میدونم کارسازه

عزیزم میشه یکم از روشتون بگین؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اون سرش خیلی شلوغه

به نظرم بازم ارزش داره 

البته من اونو بیشتر میشناسم 

حالا باز پرس و جو کنید کدومشون خوبه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚