2777
2789
من کلا ی چیز دیگرو گفتم ی جای دیگالان همسرم گفت باید بری بزنی وام کار افرینیپولم ازت نمیگبرن وامم نم ...

بیخچال عزیزم .معلوم نیست چی میگی بلد نیستی مجبور نیستی خالی ببندی .من صندوق امانات بانک ملی رو از اول پرسیدم .گفتی استفاده کردی .

کلا سایت شده خالی بندی ‌روز خوش 

لطفا لایک نکنید .سپاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهر من کارمند رسمی شهرداری حقوق بالای سی تومن و مزایاش هم خوبه خداروشکر از منی که با ده سال س ...

الان معلمای ابتدای کم کم از هممون ابتدا 9 تومن میگیرن 

بعد شما با ده سال سابقه 11 میگیری 😐

خواهر و دایی من کارمند اونجا بودن عالی بود الان بازنشسته شدن حقوق و مزایای خوبی داشتن

بله اون قدیم بود الان دیگه خوب نیست فقط خوبیش به اینه که حقوق بازنشستگی شون بالاست

کاربر آقا 
الان معلمای ابتدای کم کم از هممون ابتدا 9 تومن میگیرن بعد شما با ده سال سابقه 11 میگیری 😐

تاپیک به قصد تخریب کارمند و شغل دولتی زده شده از کامنتا مشخصه یه مشت همسر ادمای بازاری ریختن اینجا عقده گشایی ... اصلا مماهی یک ملیارد هم بگیرن بازم امنیت شغلی ندارن و بازنشستگیو مزایا سوختن طفلیا

الان معلمای ابتدای کم کم از هممون ابتدا 9 تومن میگیرن بعد شما با ده سال سابقه 11 میگیری 😐

بله عزیز خواهر خودم دانشجو معلمه حکمش ده تومنه حکم من هم سیزده تومنه دریافتی یازده سه نفر از اعضای خانواده من معلمند نمی دونم تو نی نی سایت چرا فکر می کنند معلمان حقوقشون خیلی بالاست ؟

در هر صورت شما مختاری هر جور دوست دارید فکر کنید دوست عزیز