2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا تو ای دوره ۴۰ تومن پولی نیست من همسرم کارمند بود کارشو رها کرد الان ازاده واقعا راضیم خودمم گی ...

مسلما آزاد درآمدش بهتره

ولی وقتش آزاد نیست

همیشه درگیره

هیچ وقت تعطیلی نداره

هر کدوم معایب و مزایا دارن

شوهرت ماهیانه چقدر درآمد داره ؟

من همسرم کارمند بود رها کرد ولا تریلی داف خریدیم ماهی دویست تومن درامدمونه ولی چون برا ماشینمون نه میلیارد پولش دادیم معامله کردیم خیلی تحت فشاریم به شدتت تا یکی دوسال از درامد خبر نیست چون ما قسط قرض داریم 

عزیزم چند ماه پیشمن ۳۵۰ گرم گذاشتمهزینه ش اشتباه نکنم ۵تومن شد دقیق یادم نی چون همسرم داشت حساب مسور ...

شما چه جوری بانک با ۵ تومن امانت گزاشتی بی ودعیه؟

تماس گرفتم صندوق کوچیک ۵۰ میلیون ودیعه.بزرگ ۱۰۰ میلیون .ب گرم طلا هم کاری ندارن .

لطفا لایک نکنید .سپاس
خب پولشو دارن مبگبرن دیگ وایسا یدقه

من زنگ زدم بانک ملی شعبه بازار که دیگه مرکز صندوق امانات تهرانه.گفت صندوق کوچیک تموم شده.بزرگ‌هم‌ داریم ۱۰۰ تومن ودیعه.کوچیک گفتم چقدر میگیرید گفت تموم شده ولی ودیعه ش ۵۰ میلیونه .ودیعه با هزینه فرق داره .هزینه اجاره جداست 

لطفا لایک نکنید .سپاس
من زنگ زدم بانک ملی شعبه بازار که دیگه مرکز صندوق امانات تهرانه.گفت صندوق کوچیک تموم شده.بزرگ‌هم‌ دا ...

من کلا ی چیز دیگرو گفتم 

ی جای دیگ

الان همسرم گفت باید بری بزنی وام کار افرینی

پولم ازت نمیگبرن وامم نمیدونم چجوری میدن بپرس

تورو سننه؟