2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چند ماه پیشمن ۳۵۰ گرم گذاشتمهزینه ش اشتباه نکنم ۵تومن شد دقیق یادم نی چون همسرم داشت حساب مسور ...

به شما هم گفت زودتر از یکسال نمی‌تونید برداشت کنید؟

ببخشید میپرسم اگر نخواستین جواب ندین

چرا باهاش چیزی نخریدید مثلا آپارتمان کوچولو 

خودم تو ذهنمه طلاهام به یه حدی رسید یدونه آپارتمان کوچولو برای سرمایه گذاری بخرم الان ۱۶۰ گرم دارم

عزیزم چند ماه پیشمن ۳۵۰ گرم گذاشتمهزینه ش اشتباه نکنم ۵تومن شد دقیق یادم نی چون همسرم داشت حساب مسور ...

من الان سوالم اینه اولش ودیعه میگیرن مثلا ۲۰ میلیون اینا یا فقط اجاره س؟

خب من الان انقد پول نقد ندارم ودیعه کنگ 

لطفا لایک نکنید .سپاس
به شما هم گفت زودتر از یکسال نمی‌تونید برداشت کنید؟ببخشید میپرسم اگر نخواستین جواب ندینچرا باهاش چیز ...

نه من ماه پیش برداشتمش

چیزی نگفتن ک نمیتونی برداری

اخه خونه داریم هم خودم هم همسرم

اینارو و گذاشتیم کنار واسه یه کاری ک واجب پیش میاد یا چیز خاصی ک میخوایم بخریم

بعد بدیش فقط این بود ک ما نزدیک یک کیلو و سیصد طلا داشتیم ولی بانک بیشتر از ۳۰۰و خورده ای گرم قبول نمیکنه

این شد ک ب اسم ۳نفر از خانواده حساب باز کردیم گذاشتیم

وگرنه اذیت نکردن

تورو سننه؟

به شما هم گفت زودتر از یکسال نمی‌تونید برداشت کنید؟ببخشید میپرسم اگر نخواستین جواب ندینچرا باهاش چیز ...

بعد این مدلی ک طلا سود میکنه والا هیچی سود نمیکنه

اللن قیمت طلاهای ما ۶ماه پیش روهم حدود ۳تومن بود فک کنم

الان شده۶تومن فک کنم

خیلی فرقشه

تورو سننه؟

۲تومن حدودا ی کوجولو کمتر بیشتر حالا

اخه انقد توی گوگل خوندم نوشتن اولش باید ی پول زیاد بدی ب بانک مسدود کنن.اگه یا ۲ تومن صندوق بدن ک خیلی خوبه .امنیت نداره .برم توی اپلیکیشن بام فعال کنم ؟

ببخشید عزیزم انقد سوال پرسیدم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
اخه انقد توی گوگل خوندم نوشتن اولش باید ی پول زیاد بدی ب بانک مسدود کنن.اگه یا ۲ تومن صندوق بدن ک خی ...

اره باید بری تو بام ثبت نام کنی

نه بابا امنیتش خوبه

دقیق فاکتور میده بهت با گرم طلاهات

تورو سننه؟

ولی واقعا بیشتره احتمالا قراداد شما متفاوتهیا سابقه آتون کمتره

من سابقمم شش ساله  و الانم بیایی همینجا بپرسی میان میگن حقوقشون چقدر زیر بیست هست و من فامیل درجه یک دو از هر ارگانی کارمند داریم میدونیم حقوقشون چنده حقوق بالا بیست یه نفر فقط داریم