2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست
توجهی نکنیدکیس خوب اگر نیست از هول حلیم توی دیگ نیوفتیفقط و فقط کیس درست حسابی ک اخلاق و شخصیت داشته ...

منم پلنم تحصیله ارشدمو تموم کردم و اتفاقا دنبال دکتری هستم و کار و اینا.  افرین میترسم از هول حلیم بیوفتم دقیقا خیلی نگرانم

چمیدونم فامیل خیلی چیزی میگن رفتاراشون یه جوریه 

دعا کن تا موقعی که ازدواج خوبی پیش بیاد حداقل خیلی موفق باشم🥲

منم پلنم تحصیله ارشدمو تموم کردم و اتفاقا دنبال دکتری هستم و کار و اینا. افرین میترسم از هول حلیم ب ...

برو پیگیر کار شو بنظرم

سرمایه جمع کن حسابی

نمیدونم پلن مهاجرت اینا توی ذهنت هست یا ن

میتونی رو اونم بدون اینکه به کسی بگی تمرکز کنی

حرف فامیل و... به یه ورت

هر مشکلی پیش بیاد

فامیل جواب تلفنتم نمیده

پس وقتی بی اثرن توی زندگیت

اهمیت نده

بعد خیلی باید طرف علاف و بیکار باشه به این فکر کنه بچه فلانی چرا مجرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو پیگیر کار شو بنظرمسرمایه جمع کن حسابینمیدونم پلن مهاجرت اینا توی ذهنت هست یا نمیتونی رو اونم بدو ...

وای نمیدونی حرفات چقدر روزمو ساخت کلا انرژی گرفتم هرچی میگی درست میگی . اره من هرکار بخوام بکنم پلنشو تو ذهنمه اصلا نمیگم.مرسی عزیزممم روحیه امروزمو ساختی بازم ببینم ناراحتم میام میخونم پیامتو انگیزه میگیرم

وای نمیدونی حرفات چقدر روزمو ساخت کلا انرژی گرفتم هرچی میگی درست میگی . اره من هرکار بخوام بکنم پلنش ...

فداتشم عزیزم 💙

ببین خواهر شما متاسفانه سطح درگیریش توی زندگی در این حده ک بیاد بگه شوهر کردم

شما ازدواجم بکنی الان

باز به کارش ادامه میده میاد میگه عه تو ۳ تا النگو داری

شوهرررر من برام ۵ تا خرید

میخوام بگم نه میتونی دهن اونو از حسادت ببندی

نه دهن فامیلو

ک میگم بهت فامیل اصلا اهمیت نمیده چون شما سنی نداری!!!!

اینکارای خواهر شما هم قطعا توی خانواده شوهرشم هست پیش جاری یا خواهرشوهری چیزی

آسیب زاست و حسابی قراره مشکل درست کنه برای خودش چون بقیه سکوت نمیکنن مثل شما ک خواهرشی

بابت حرف اینو اون ازدواج و کار و... کردن اشتباهه

یه پلنی بریز به کسی هم چیزی نگو

چون میگی ارشد خوندی

ببین میتونی بشینی مدرک زبان بگیری

و اینکه درخواست فاند بدی یعنی بورسیه بگیری از یه کشوری

لاقل اونجا با ادم حسابیا اشنا میشی زندگیت ساخته میشه

اگر نه کلا از مهاجرت و... بدت میاد

برو سراغ کار

پول جمع کن

پول و پول و پول همین

فداتشم عزیزم 💙ببین خواهر شما متاسفانه سطح درگیریش توی زندگی در این حده ک بیاد بگه شوهر کردمشما ازدو ...

حتما رو آیندم تمرکز میکنم و دقیقا به کسی اطلاعات نمیدم دیگه گذشت دورانی که من ساده بودم ازدواجشو اخرین نفر من فهمیدم حتی بهم نمیگفت لابد فک میکرد چشم میخوره.

امیدوارم با تلاشم انقدر جاهای خوبی برسم که واسم خنده دار باشه ناراحتی این روزام🥲