2777
2789

الان رفتم نگاه کردم خیلی خوشم اومد. معتبر هست

توش موردای خوبی هم پیدا میشه. برای من که معیارام سختگیرانه است خیلی خوبه قشنگ معیارام رو مشخص کردم طبق اونا برام چندتا مورد خوب اورد. البته الان قصد ازدواج ندارم ولی اگر بخوام ازدواج کنم حتما میرم سراغ اینجا

چیه هر چی خواستگار میاد یه چیش کمه یا کلی نقص دارن

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره معتبره چون حتی توی تی وی هم تبلیغش میکنه 

واز زوجهای موفقی که اونجا باهم آشناشدن هم میاره مصاحبه میکنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اعتماد میکنی واقعا!

چرا نکنم؟ صاحب این سایت رو اورده بودن تلویزیون باهاش مصاحبه کردن

مشاوره پیش از ازدواج دارن حتما هم باید هر دو طرف دختر و پسر شماره یه بزرگتر رو بدن واسه تماس

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اولین بار بود میشنیدمجالبهمذهبی هستی؟

نه معمولی ام

ولی از روابط دوست دختر و دوست پسری خوشم نمیاد

تنهایی بمیرم تو همچین سایتی نمیرم..........حساب کن طرف هی بگه تو اومدی تو سایت منو خواستی ها..خیلی ضایعس

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چطور امن می‌کنی تو این دور زمونه ای ک همه چی حتی واقعیش فیکه و دروغه چ برسه ب ی لیست مجازی

بالاخره میری طرف رو میبینی اشنا میشی دیگه

بعدم مشاوره پیش از ازدواج دارن

واقعا فکر میکنید اون لیست صادقانه پر شده؟

دیگه اون یه پیشنهاده‌

بعد دیگه تحقیق کردن و آشنایی بر عهده‌خود شخصه دیگه 

مهم اینه اینا واقعا افرادی هستن که قصدشون ازدواج هست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چجور میشه واسه ازدواج کسی رو انتخاب کرد که قبل تو به صد نفر پیام داده و کلا براش مهم نبوده طرف کیه  پشت موبایل 

عشق باید نگاه به نگاه باشه باید واسه خودِ طرف بخوایمش 

تا منجر به ازدواج شه 

اگه از این نبود بیخیال ازدواج شیم کلا

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
تنهایی بمیرم تو همچین سایتی نمیرم..........حساب کن طرف هی بگه تو اومدی تو سایت منو خواستی ها..خیلی ض ...

خب تو هم میتونی بگی اومدی تو سایت منو خواستی😂

چه فرقی میکنه

با ادم درست ازدواج کنی هیچوقت و تحت هیچ شرایطی تو رو تحقیر نمیکنه