2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم

154 بازدید | 19 پست

فاصلمون با هم خیلی کمه بزرگتره ، من که کوچیکترم ۲۷سالمه ینی سن منم کم نیس. از وقتی ازدواج کرده رفتاراش عوض شده انگار دستاورد بزرگی داره که من ندارم مثلا عقب افتادم یه جورایی، باهام تو قیافس از بالا نگاه میکنه مانور ماه عسل و سفر و این چیزا مدام صحبت ایناس . علاوه بر اینا شوهرش و خونوادم رسما میگن از این داماد همه چی تموم تر وجود نداره. خانوم چون بزرگتر بود تا الانم نذاشته بود واسه من ۱ خواستگار بیاد کلا به هم میریخت صحبتش میشد. چیکار کنم خب کیسی که بگم خیلی خوبه از ته دلم راضی باشم نیست واسم. خیلی ناراحتم خدا میدونه من همچین شرایطی واسم پیش میاد یا نه ، فعلا فقط باید این رفتارارو تحمل کنم. جلو من هی از برنامه سفر عیدش با شوهرش میگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرمن چون باید حتما با آدم کارمندددد(براش شوهر کارمند افتخارررر)ازدواج کنه نزاشت من زودتر ازدواج ک ...

خواهر منم نذاشت با اینکه من دوس پسر داشتم سالها. حقیقتا انقدر دوست موندیم که همه ذوقم کور شد بعدم که مقایسش کردن با شوهر این گفتن این خوبه و سلیقمونه(خونوادم)کلا گند زدن همه جوره ب من. الانم مانور شوهر کردنشو باید تحمل کنم

حالا فعلا خوش خوشانه

اولا سفر و ماه عسل و....

بعدش تازه میوفته توی سختی زندگی

البته شاید اونموقع هم فیلم بازی کنه برا شما صرف اذیت کردن ولی خب....

شما ک حسادت ندارید

بگید مبارکه و چقدر خوب و...

با چهره معمولی

چند بار ببینه شما اصلا برات مهم نیست نه حرص میخوری نه غیره

بیخیال میشه

خدا نصیب نکنه چنین خواهرایی

خواهر خودشم میخواد بچزونه

خواهرمن چون باید حتما با آدم کارمندددد(براش شوهر کارمند افتخارررر)ازدواج کنه نزاشت من زودتر ازدواج ک ...

اخرش چی الان ازدواج کرد؟ مال من جالبه تا قبلش دهن فامیل و جر میداد میگفتن ازدواج برای من الان فاز خواهر مهربون گرفته بقیه میگن واسه من لی میگه ایشالا  . واقعا عصبی میشم از ایشالا گفتن و تغییر رفتارش الان صرفا چون خیالش از خودش راحت شده

حالا فعلا خوش خوشانهاولا سفر و ماه عسل و....بعدش تازه میوفته توی سختی زندگیالبته شاید اونموقع هم فیل ...

نمیدونی چقدر به هم میریخت اسم ازدواج من میومد باورت نمیشه اصلا. من و کلا نادیده گرفتن همه بخاطر اون‌ . الانم که فک میکنه من بدبختم مثلا موندم.شانس منم که هیچ کیسی که راضیم کنه واسم نیست 🥲

حالا فعلا خوش خوشانهاولا سفر و ماه عسل و....بعدش تازه میوفته توی سختی زندگیالبته شاید اونموقع هم فیل ...

من با شناختی که ازش دارم دقیقا واسه حرص دادنم فیلمم بازی میکنه مخصوصا اگه مجرد باشم

من با شناختی که ازش دارم دقیقا واسه حرص دادنم فیلمم بازی میکنه مخصوصا اگه مجرد باشم

توجهی نکنید

کیس خوب اگر نیست از هول حلیم توی دیگ نیوفتی

فقط و فقط کیس درست حسابی ک اخلاق و شخصیت داشته باشه پول و رفاه بتونه برات فراهم کنه همین

خودت پلنت چیه؟؟

کار داری ؟ تحصیلاتت چقدره

خودتو سرگرم کن برو توی اجتماع

هر کیم هر چی گفت 

بگو من هدفم اینه

مثلا فعلا میخوام دکتری بگیرم

والا زن عموی من خواستگاریش رفتیم ۳۸ سالش بود

همههههه داداشا و خواهراش هم توی سن پایین ازدواج کرده بودن

یعنی زن داداشاش اصلا شاید دیپلمم نداشتن از اونایی بودن ک توی ۱۵ سالگی شوهر کردن

این وسطشون مجرد تا ۳۸ موند

مگه چیشدش؟؟

الانم راحت داره زندگیشو میکنه