2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفی میزنه همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 109 پست

یه بار توی مترو رسیدم دم قطار و داشت راه میوفتاد چون دیرم شده بود با همکارم که خانم و سنش بالاتر از منه سوار قسمت مردانه شدیم 

همکارم چون مسن هست یه کم بهش جا برای نشستن دادن 

من مجبور شدم بایستم 

جلوتر که رفتیم قطار خیلی شلوغ شد و من یه گوشه ایستاده بودم که آقایون بهم نخورن ولی وحشتناک شلوغ بود 

یه آقایی اومد جلوم مثل کوه ایستاد گفت نگران نباشید من نمیزارم کسی بهتون برخورد کنه 

خدا خیرش بده هیچوقت یادم نمیره 

حدود ۳۰ ساله بود 

محکم تا آخر مسیر هر چی فشار بود تحمل کرد ولی ذره ای بدنش به من نخورد و مثل برادر حمایتم کرد 

همکارم پیاده که شدیم می‌گفت به این میگن مرد و کسی که اینطور نیست فقط نر هست نه مرد

حتی اومدم خونه به همسرم هم گفتم قضیه رو و اونم همینو گفت

یه بار توی مترو رسیدم دم قطار و داشت راه میوفتاد چون دیرم شده بود با همکارم که خانم و سنش بالاتر از ...

یکی از ادمای خوب رو برخوردین شما 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب همچین آدمی بیماره دیگه عزیزم

همه پسرا ۹۹ درصد خود ارضایی میکنن وقتی همگیره نمیشه گفت فرد مریض بوده .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه سریا ذاتن ذهنشون مریضه یعنی با خودشون فکر میکنن کارای ک من قبلا کردن و الان بقیه دارن میکنن در وا ...

اتفاقا خارجی ها خیلی از این موارد دارن مگه نمیبینید خانمه چندین نفر دوست و همکاراش میان معلوم بشه پدر بچه کدومه آیا شوهرش پدر واقعی هست یا نه.منتها کسی که تو اجتماعشون زندگی کرده باشه میدونه ما که اینجاییم فکر میکنیم اونا گل وبلبلن

یه بار توی مترو رسیدم دم قطار و داشت راه میوفتاد چون دیرم شده بود با همکارم که خانم و سنش بالاتر از ...

متاسفانه اینجورادماخیلی کم شدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پس میبینی که همه آلت سرگردان نیستن و نمیشه گفت همه فلان مدلن

پتانسیل این نوع تفکر وجود داره .. حالا اون طرف هم که اینکارو کرده معنیش این نیست که به بدن شما فکر نکرده ... عمل و فکر دو رفتار جدان... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا خارجی ها خیلی از این موارد دارن مگه نمیبینید خانمه چندین نفر دوست و همکاراش میان معلوم بشه پد ...

نه گلم شما فیلم ترکی میبینی فک می‌کنی جهان اینطوریه 

من از نزدیک دیدم آلمان و دیدم کره رو دیدم هیچ وقت همچین جمع سمی ندارن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

اخیی عجب مردی بوده خدا خیرش بده

حالا منم یبار تو مترو ایستاده بودم یه اقایی دست درازی کرد بهم😑چنان سیلی محکمی زدم تو صورتش که الان یادم میاد جیگرم خنک میشه بعدشم یه اقایی اومد باهاش دعوا کرد مجبورش کردن از کترو بره بیرون همون اقا اومد گفت حالتون خوبه خانم میخواید از یه نفر شکلاتی چیزی بگیرم من از طرفش از شما معذرت میخوام🥲

نه گلم شما فیلم ترکی میبینی فک می‌کنی جهان اینطوریه من از نزدیک دیدم آلمان و دیدم کره رو دیدم هیچ وق ...

من خداروشکر وقت نمیذارم فیلم ترکی ببینم. چندسال کانادا و آمریکا زندگی کرده‌ام

من برای طرز تفکر شما متاسف شدم موفق باشید

این چیزیه که از ارتباط با پسرای مختلف یاد گرفتم از هر نوع و طیفی چه اون بچه مثبتا چه خرابا ...این چیزا زیاد بیان نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40