2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفی میزنه همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 109 پست
خب دوستان خوبی انتخاب نکرده متاسفانه همکاران و دوستان همسر من اصلااا همچین حرفایی نمیزنن ناراحت نشیا ...

همسرم الان نزدیک به بیست ساله داره تو اون سازمان کار می‌کنه و اون سازمان هم خانواده هاشون همه شهرک نشینن بجز همسر من که میاد شهر خودمون اغلب از شهرهای دیگه اومدن و تو یه شهرک زندگی میکنن 

چیزی که داره میگه عین واقعیته چون منم خودم از همکاری‌های زن شنیدم  این دیدگاه واقعا درسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیر ربطی به بیماری نداره .. یعنی میگفت روی خاله و عمه و اینا غیرت داریم به چشم خاله هم نگاه میکنیم ا ...

عزیزم این دیدگاه از نظر روانی بیمار حساب میشه چطور میگید بیمار نیست!

این فقط افکار انسان های سراسر شهوت و مریضه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
همسرم الان نزدیک به بیست ساله داره تو اون سازمان کار می‌کنه و اون سازمان هم خانواده هاشون همه شهرک ن ...

والا خود من و همسرم هر دو شاغلیم 

همچین چیزایی نشنیدیم از همکاران مخصوصا در مورد دوستان 

دقیقا ما با دوستامون بیشتر از ده ساله رابطه داریم و بچه هامون همسن هستند با همبازی

یه سریا ذاتن ذهنشون مریضه یعنی با خودشون فکر میکنن کارای ک من قبلا کردن و الان بقیه دارن میکنن 

در واقعه‌ داشتن رفیق خوب واقعا انرژی دهندست اینجور ک اینا فکر میکنن با این تفکر باید کلا ارتباط رو با جهان هستی ببندی یعنی من فقط این حرفارو از دهن یه سری ایرانیا شنیدم ولاغیر🤦🏻‍♀️

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
نه عزیزم اشتباهه این تفکر اینا فکرای مردای هوسبازه

نوشتم موقع خود ارصایی.

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این دیدگاه زمانی میسر شده که بین بیست سی تا همکار و زیردست متوجه شده که اغلب اونایی که با هم در ارتب ...

باید خودشو اول بسنجه ک دیدش ب خانم دوستاش ناموسیه یا بیناموسی

قرار نیست همه مثل همکاراش فکر کنن

قرار هم نیست همه سالم باشن

ولی شما میتونید روابط سالم داشته باشید

تو جمع سالم روابط سالمه

تو جمع ناسالم هم افکار ناسالم رشد میکنه

همونطور که خیلی از روابط بین دوستان هست و هممون هم داریم تجربه میکنیم، سالمه و دور همیم

ممکنه کسایی باشن ک سالم نباشن

غربال میکنیم، ناسالمارو دور میریزیمو سالمارو نگه میداریم

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
اگه اینجوری باشه که با فامیل هم نباید رفت و آمد کرد حتی خواهر و برادر خودمونچون ممکنه همه مردا به زن ...

برای همینه انقدر دایره محرم ها تنگ و کوچیکه ... 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️