2777
2789

واقعا که

تا کی تنهایی 

حتی دکترا هم ازدواج میکنن

اگه خبری توش نیست چرا طلاق نمی گیرن؟

مگه دیوونه شدین که همش از ازدواج بد میگین

ادم دلش به چی خوش باشه

منم از ازدواج بدم میاد ومیترسم ولی مجبورم ازدواج خوب کنم 

چرا انقد بدبین هسستین صرفا چون خودتون عقده خوشبختی دارین

شما همیشه یه دشمن فرضی داری موقع تاپیک زدن🤣🤣🤣🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم ازدواج اصلاهم بدنیست خیلی هم خوبه ادم برای تمام عمرکه نمیتونه مجردبمونه ولی ادم درستوبایدانتخاب کنی تافردا پس فردا نظرت درموردازدواج تغییرنکنه گلم

ازدواج خیلی قشنگه 😍 ولی تو نی نی سایت اکثرا ازدواجای بدی داشتن البته خب تو سن پایین بودن اکثرا و طبیعیه بدون معیار و صرفا فقط شوهر کردن برا همین خیلی توجه نکنید اگر وارد اجتماع شی با چشم باز انتخاب کنی حتما خوشبخت میشی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

ازدواج با اگاهی و شناخت خیلیم خوبه
عزیزم حرفای اینجا رو خیلی جدی نگیر ما که شناختی از کسی که هر کامنتی میگذاره نداریم نمیدونیم چه سطح تحصیلاتی داره؟ چقدر درس خونده؟ سلامت روان داره یا نه؟ اصلا به بلوغ فکری رسیده یا نه؟ من خودم بارها شده تاپیک زدم طرف اصلا یه جواب فضایی و توهین امیز داده اما من اهمیتی نمیدم به دلایلی که بالاتر بهتون گفتم. اگه فرد خوبی خواستگارتون بود با نظر مشاور ازدواج کنید

🩵