زنیکه 17سال رو اعصابم بود 15سال عروسی کردم 2سال هم عقد بودم اینقدر زجرم داد که روانیم کرد تا دو روز قبل که براش کادو روز مادر بردم بهم پس داد گفت ببر من استفاده نمیکنم اونم تو جمع پیش جاری داماداش خردم کرد منم برداشتم آوردم خونه بعدش به دخترش زنگ زدم گفتم حلال نمیکنم بهش بگو بعد فرداش زنگ زده هر چی از دهنش در اومد بهم گفت من ایندفعه ریـ ـدم بهش گفتم حالا برو دیگ پیدات نشه
داد دستم آوردم کاش با لحن بهتری میگفت، میدونی تو جمع با حالت تشر و طالبکار مانند بگه آدم خرد کنه بلاخره حساسیت به وجود میاد اونم من که اینقدر زجرم داده هی گفتم اشکال نداره، دیگ اینبار نتونستم کم آوردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حق با توئه ولی تو نمیدونی چه خبیسیه، وقتی نمیرفتم، زنگ نمیزدم یا دیر به دیر میرفتم هزار حرف و حدیث ب ...
منظورم از فاصله این نیس ک کلا نری یعنی صمیمیت بیش از حد نداشته باشی خیلی عادی معمولی سر زدن و سرسنگین تر رفتار کردن چون خود ما اجازه میدیم بقیه چطور باهامون رفتار کنن هرچقدرم زن بدی باشه تا خودت اجازه ندهی نمیتونه بهت صدمه بزنه
دقیقا منم از ترس اینکه سحر و دعا برای خودم و خانوادم بگیرن. قبلا گرفتند روزگارم سیاه بود هرروز بیمار ...
لعنت خدا بهشون من به خدا اصلا از این چیزا خبر نداشتم فکر کن 5سال پیش دوست خانوادگیمون فهمید گفت اینقدر میری دکتر چیزی نمیفهمن بدون سحرت کردن شوهرش داده بود دیده بودن گفتن این خانوم را جادی سیاه کردن الان از گفتنش هم تنم میلرزه چه عذابی کشیدم یعنی این زن جون پس میده بدون اینکه حلالش کنم؟
به نظر من نباید برا همچین آدمی کادو بخری همون تبریک می گفتی یا با شوهرت رفتنی یه جعبه شیرینی می گرفتی کافی بود. محبت و احترام چیز خوبیه ولی نباید خرج هرکسی کرد وقتی بارها بهت بی احترامی کرده لزومی نداره براش چیزی بخری همسرت اگه دوست داشت به عنوان مادر شبراش یه چیزی می گرفت. به هرحال اگه جوابش رو نمی دادی بهتر بود اصلا یه جور رفتار کنی که وجود نداره خیلی بیشتر همچین آدمای خودشیفته ای رو می سوزونه
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اسی دمت گرم این همه سال تحمل کردی دم نزدی چقد اینا بی چشم روحن بعد ۱۵سال عروس خونواده جزء بززگی ازخو ...
شما خوبین که داداشت و زن داداشتم خوبن، مادرت خوبه احترام داری کرده که بقیه ام احترامشو دارن، این زنیکه منو همیشه له کرد بقیه هم سو استفاده کردن تا اون پسر خواهر شوهرم که جای بچه ام بهم احترام نمیزاره دیگ از بقیه چه توقعی دارم فقط سپردمشون به خدا همین... جواب قلب شکسته ام خدا ازشون بگیره
من هم ده ساله دارم زجر میکشم. چاره ای ندارم چون میرن جلو در پدر مادرم ابرو ریزی و زجرشون میدن هرچند ...
خدا بهت کمک کنه ولی بهت پیشنهاد میدم یه بار آبروشو جلو در خونش ببر تا خودش جمع کنه دیگه کاری به پدر مادرت نداشته باشه هر چی بترسی بیشتر سوار میشن مثل من نباش بعد 17سال بلاخره تو رو مادرشوهرم وایسادم کاش تو عقد این کارو کرده بودم هیچی از، دوران عقدم نفهمیدم فقط گریه گریه گریه....