2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهرم بلاخره بعد 15سال دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3289 بازدید | 129 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من نباید برا همچین آدمی کادو بخری همون تبریک می گفتی یا با شوهرت رفتنی یه جعبه شیرینی می گرفت ...

تعریف کردم چرا و دلیلشو بعضی وقت ها شرایط مجبورت میکنه کاری که دوست نداری رو انجام بدی  اما دیگ تموم شد به درک واصل شد... 

منظورم از فاصله این نیس ک کلا نری یعنی صمیمیت بیش از حد نداشته باشی خیلی عادی معمولی سر زدن و سرسنگی ...

هر راهی بگی امتحان کردم نشد که نشد، گفتم افلاطون حریف این زن و خانواده اش نمیشه از هر دری وارد بشی یه هر در میاره برات نمیزاره آرامش داشته باشی

بسپار به خدا بگو جوری گرفتارش کنه که تو را با گرفتاریش از یاد ببره درگیرخودش باشه

جوری خوش  و خوشبخت و عالی دارن زندگی میکنن نه عزیز جان شدیدا اعتقاد دارم ظالم همیشه سالمه 

تعریف کردم چرا و دلیلشو بعضی وقت ها شرایط مجبورت میکنه کاری که دوست نداری رو انجام بدی اما دیگ تموم ...

آهان من فقط پست اولت رو خوندم ببخشید. می دونم بعضی وقتا آدم مجبوره احترام بذاره و احترام زوری هم می دونم چقدر سخته چون از ته دل نیست برا همینم از رفتار مادرشوهرت انقدر بدت اومده چون اصلا به دلت نبوده براش کاری بکنی ولی به هر حال انجام دادی حالا اونم یه همچین جوابی داده بدتر اعصابت خراب شده.

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
منظورم از فاصله این نیس ک کلا نری یعنی صمیمیت بیش از حد نداشته باشی خیلی عادی معمولی سر زدن و سرسنگی ...

نه اینطور نگید همه راه رو ما رفتیم شما نمیدونید چون شیطان از نزدیک ندیدید تا حالا

آهان من فقط پست اولت رو خوندم ببخشید. می دونم بعضی وقتا آدم مجبوره احترام بذاره و احترام زوری هم می ...

درسته عزیزم وقتی کسی ارزش کارت ندونه که همیشه باهات بد رفتاری کنه جوری رفتار کنه که انگار طلبکار دیگ صبر تموم میشه یه جایی

جوری خوش و خوشبخت و عالی دارن زندگی میکنن نه عزیز جان شدیدا اعتقاد دارم ظالم همیشه سالمه

خدا دور گیر ولی سخت میگیره، من حامله بودم خیلی اذیتم کردم همیشه گریه میکردم بچه ام که بدنیا اومد دو ماه بعد مریضی بدی گرفت که هنوزم آثارش تو بدنش یه مدت دست از سرم برداشت تو خواب دیدم یه مار بیماری داره با خشم نگام میکنه ولی نمیتونه بهم اسیب بزنه بیدار شدم گفتم خودش بود واقعا الان بیمار کاری بهم نداره حالش که بهتر شد دوباره شروع کرد..... ولی خدا جای حق نشسته صبور باش

خدا دور گیر ولی سخت میگیره، من حامله بودم خیلی اذیتم کردم همیشه گریه میکردم بچه ام که بدنیا اومد دو ...

من فهمیدن دختره باردار بودم اصلا نیومدن منو ببینن نه عزیز جان آزمایش هاشو ببینی انگار دختر نوجوان هست. هیچیشون نمیشه