2777
2789
عنوان

روز زن بود ولی برا بعضیامون شد روز بد

| مشاهده متن کامل بحث + 5923 بازدید | 165 پست
بقرآن هزار بار اینو بهش گفتممممماصلا حالیش نمیشه بهش گفتم برو گل بخر این ماه های آخر فهمیدم اصلا رما ...

شوهر منم اوایل می‌خرید اما الان نه و درحد ی تبریک میگه اما ی موقعهایی ظرف میشوره یا کمکم می‌کنه و می‌دونم اینا همش از سر علاقس با این حال من حتی درحد ی کیک پختن براش تولد میگیرم اما چون از همون اول خونوادش براش تولد نگرفتن میگه تولد ی چیز بی‌معنی یا برای بچهاس که ذوق دارن نه ما که گذر عمرمون یادمون بیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره البته نود درصد زنها بودن الکی به شوهرم گفتم مردا داشتن واسه زنهاشون خرید میکردن 😂

ای زرنگ

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

کاش همه مشکلات دنیا.همینقدر ساده و قابل حل بود.

کاش واقعیت این روز رو بهتر درک میکردیم..از منش حضرت زهرا الگو می‌گرفتیم. 

کمی درک مون و عمق بصیرت مون رو بالا میبردیم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

اب پاکی بریزم رو دستت نمیگم دوستت نداره یا براش مهم نیستی ابدا و اصلا اما تو مناسبت ها صرفا زوری می ...

منم همین رو دارم میفهمم.دیشب بهش گفتم الان میگم بعدا تو ۶۰ سالگیم بدونی برای من مهمه ....خودت مثلا دست بچتون بگیری بگی بیا برو برا مامانت کادو بخریم 😭وگرنه همه برا تازه عروس اینکارا میکنن ....

بگو وظیفتو انجام بده که سوراخ نشی یه شام ک کادو کسیو نکشتهحالا چی خرید برات؟

بردمش یه مغازه حراجی بود 😭کیف چرم ۱۵۰۰ حراج زده بد ۷۰۰ هزار با خوشحال خریدم 😭ولی کوفتم شده همونم

😭😭�اشک تو چشام جم شد تنها کامنتی که متوجه من شد .... من واقعا خیلی سعی میکنن فشار نیارم بهش اما نم ...

دقیقا مثل همین منم همیشه خیلیییییی مراعات میکنم ولی آخرشم خودم آدم بده میشم 

همیشه انگشت اتهام به سمت منه درحالی که موقع مشاجره من فقط سکوت میکنم ولی چون یه حرفی زدم که به تریش قبای آقا برخورده شخصیتم له میشه یعنی له می‌کنه فحش نمیده اما با تریلی از رو آدم رد میشه 

حالا صبر کن بچه دار بشی کلا صد درجه با اونی که میشناختی فرق می‌کنه 

منم همین رو دارم میفهمم.دیشب بهش گفتم الان میگم بعدا تو ۶۰ سالگیم بدونی برای من مهمه ....خودت مثلا د ...

یاد میگیره کم کم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

عزیزم تقصیر خودته ک هی میگی نه نمیخادو نه سرفه میکنم بیرون نمیامو نه شلوغه نه جای پارک نیست بیا برگردیم!

این یعنی شوهرت حس میکنه ک داری منت سرش میذاری  یا ازهمون اولی ک ناهارخوردی نمیگفتی این برا روز زنه یا اگه گفتی دیگه وقتی میگه بریم خرید انقد نه نیاری!

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
😭😭�اشک تو چشام جم شد تنها کامنتی که متوجه من شد .... من واقعا خیلی سعی میکنن فشار نیارم بهش اما نم ...

🥺🥺🥺 عزیزم 

آخه ببین منم زندگیم همین بوده . هر جوری بگی باهاش راه اومدم. همین الانشم خونه زندگیم و ول کردم پاشدم اومدم خوابگاه متاهلی ۳۰ متری که دکتری بخونه.. ولی همینم موقع دعوا خودش و بالاتر می‌دونه . نمیگه تو از همه چی گذشتی که من خوندم تو این ۸سال فوق لیسانس و دکتری و استخدامی قبول شده. در حالیکه بعد لیسانس ۱۰ سال مجرد بوده و همه اینارو می‌توانسته انجام بده ...

برا همین میگم سکوت کن. اینا از اینکه بگی من کمک کردم، من باعث پیشرفتت بودم بدشون میاد چون می‌خوان پیشرفتشون بخاطر خودشون بوده چون مغرور و خوخواهن... ما هم یا باید ادامه بدیم یا ولشون کنیم