2777
2789
عنوان

روز زن بود ولی برا بعضیامون شد روز بد

| مشاهده متن کامل بحث + 5990 بازدید | 166 پست

قبل از زوم کردن روی رفتار طرف مقابل به رفتار خودتون توجه کنید شما یه جورایی بشدتتت کش دادی قضیه رو نریم بعد رفتی جا پارک بعد باز ادامه دادی وارد فاز ظرفیت ذهنیش شدی اونم تخلیه کرده خودشو و دلیلی نداره هرچی تو عصبانیت گفته درسته باشه اما کار شما غلط بوده سوای این ک کار ایشون هم درست نبوده اما واکنش به رفتار شماست!

کاش شوهر منم یکم اینجوری عاقلانه برخورد می‌کرد ...همیشه فک میکردم پسر عاقل و پخته ای هست . ۷ سال باه ...

انسانها فقط وقتی هم و میشناسن که برن زیر یه سقف عزیزم ... 

به نظرم وقتی زیاد هم لی لی به لالای این مردها می‌زاری بد میشن. احساس میکنم شما خیلی میخوای درکش کنی و به اصطلاح اذیت نکنی ... ولی ایشون هم بد متوجه میشن و فکر میکنه داری غر میزنی ... برای این جور آدمها سکوت بهترین هست. اگر ترافیکه بزار اون سختی پارک ماشین و بکشه،، اگر شلوغه به درک ،، بزار اون به فکرش باشه ... یه مدت این طوری رفتار کن و هیچی نگو ببین چطور میشه .. بازم اعتراضی داره بهت یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسر من هیچوقت روز زن رو قبول نداره میگه روز مادر هست نه روز زن. روز مادرم من نباید کادو بگیرم پسرمو ...

وآقای

شوهر من ۲۰ سال طول کشید تا آموخت

اون موقعی که آموخت یه دفعه بر و بکس قضیه روز جهانی زن رو انداختن وسط شوهرم هم سفت چسبید بهش😅😅😅

به نظرم هم روی هدیه گرفتن یا دادن حساسیت ایجاد نکنید هم اینکه اصل اینه لحظهای خوبی کنار هم داشته باش ...

بقرآن هزار بار اینو بهش گفتممممم

اصلا حالیش نمیشه 

بهش گفتم برو گل بخر 

این ماه های آخر فهمیدم اصلا رمانتیک بازی بلد نیست .... همه چی رو انجام میدی حالت انجام وظیفه

اون که ادعای عقل کل داره همون اولش میگفت نریم امروز شلوغه، فردا که تو هم از مریضی درومدی بریم .... ...

اول گفته بعدحالابه هردلیلی پشیمون شده   اصرارکرده بریم غرزدنت چی بوددگه؟ درسته آدم مریض میشه کم حوصله وبداخلاق میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شوهر منم میگه من اعتقاد ندارم به این روز روز جهانی زن هم یه بار گرفت یه بار یادش رفت دیگه دیشب کارتش ...

😄😄

همینه که میگن روز جهانی چون یادشون میره تاریخشو 

ولی این با چراغونی و ساز و دهل همراهه نمیتونن بگن یادمون رفت واسه همین کلا هواش کردن

شوهر منم میگه من اعتقاد ندارم به این روز روز جهانی زن هم یه بار گرفت یه بار یادش رفت دیگه دیشب کارتش ...

دیدی چقدربازاروپاساژاشلوغ بودن حتی طلافروشیا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شوهر من وقتی عصبانیه حرفایی رو میزنه بهم که از وجود خودم حالم بهم میخوره من رو عوزی ترین زن دنیا تبد ...

دقیقا شوهرمنم همینه.. از هرجا عصبانی باشه جوری سرمن خالی میکنه که باورم میشه جنایت کارم

دیروز خونه همسایمون سوخت مادرشوهر سوخت و فوت کرد عروس هم از از ترس خوشو از تراس انداخت پایین کمرش شکسته...🥺🥺

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

انسانها فقط وقتی هم و میشناسن که برن زیر یه سقف عزیزم ... به نظرم وقتی زیاد هم لی لی به لالای این مر ...

😭😭�اشک تو چشام جم شد تنها کامنتی که متوجه من شد .... من واقعا خیلی سعی میکنن فشار نیارم بهش 

اما نمیدونم چرا برعکس داره جواب میده....

نمیدونم کجای کار اشتباه رفتم 

ما موقع عروسیمون خونه اجبار کردم صد م خردکردن براش خالی شد اما واقعا سود کرد الان همش میگه خوب شد خونه رو ساختیم تمیز شده یبار نگفته تو گفتی خودم بردم برا شیر الات و کمد دیواری اگه بدونی چه خرابه ای بود....زیر بارش هم نمیره میگه نه خودم کردم در حالیکه خودش فقط میخواست گچ کاری کنه .... ولی فقط میگه تو خیلی بهم تو زمان عقد فشار آوردی....

من اگه ازخودم بگم اسی عزیزکه دیشب چه کادویی ازشوهردریافت کردم مطمنن میفهمی که اصلاچیزی نبوده دیشب کلی دروغ های همسرم روشدزندگی روی سرمن خراب شداینده نامعلوم بلاتکلیف نمیدونی چه شبی بود.........