2777
2789
عنوان

پس چ دوست داشتنیه

141 بازدید | 14 پست

این ک ی پسر به دوست دخترش خیانت کنه جز اون و دور از چشم دختره همزمان با چند نفر دیگه باشه؟ این پسر اصلا آخرش هم با دوست دخترش ازدواج میکنه؟ اصلا دوست داره دختررو؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گیریم ازدواجم کنه؟

اون مردک ب چ درد میخوره

خوبی سیسی جون؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
این پسر ی لاشی ب تمام معناست ک ذره ای علاقه ب دوست دخترش نداره و ازدواج نمیکنه لگ هم بکنه لون دختر ب ...

تازه اگر طرف بگه میخوام دورامو بزنم و بعد ازدواج کنم یعنی چی

نه :///////// دوست داشتن؟ شوخی میکنی 

اگه دوست داشت خیانت نمیکرد.

همچین ادم تنوع طلبی هم فکر نمیکنم ازدواجی باشه اگ هم باشه موقع ازدواج تنوع طلبیشو ادامه میده . اصلا گیریم ادم شد و دیگه تنوع طلبی رو گذاشت کنار . واقعا کی حاضره با یک ادم خیانت کار لاشی ازدواج کنه؟