2777
2789
عنوان

روز زن بود ولی برا بعضیامون شد روز بد

| مشاهده متن کامل بحث + 5990 بازدید | 166 پست
اون تیکه آخرش چی بود بعد علامت سوال؟؟؟؟

اینکه چون روز جهانی زن رو تبریک بگید با کلاسید بقیه بی کلاس 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
من خودم گفتم امروز چه روزیه ، گفت روزت مبارک عزیزم 😂😂 کادو هم نگرفتم! اما چرا ککمم نمی‌گزه!😂

بغضی خانوما از نظر احساسی واقعا ۱۰۰ هستن یعنی طرف کادو نگیره دعوا راه میندازن ولی بعضی ها از نظر احساسی ۷۰ هستن میخندن براشون مهم نیس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا وقتی میخواد برات کاری انجام بده همش نه میاری و مخالفت میکنی؟

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
حالا اون دوتا حرفش خیلی دلمو شکست

اب پاکی بریزم رو دستت نمیگم دوستت نداره یا براش مهم نیستی ابدا و اصلا  اما تو مناسبت ها صرفا زوری میخواد یه کاری بکنه که کرده باشه تا اعتراض بهش نشه 

اون ذوق و هیجان واقعی برای خوشحال کردنت تو مناسبت خاص  رو نداره .به هر حال این چیزا اصل زندگی نیست فرعیات خوشاینده و بدون فرعیات هم میشه خوب ادامه داد

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
حالا اون دوتا حرفش خیلی دلمو شکست

میدونه اسی چیه من شوهرم از اول بهم محل نزاشت تا الان واسه همینم کلا توقع ندارم عوضش کلی ازش نفرت دارم و بیزارم ازش دائمم قهرم سعی کن قدر شوهرتون بدونی مرد اینجوری کمه

ببین وقتی میبردت بیرون دیگه سرزنش نکن

وای جای پارک نیست(خب نباشه یکم صبر میکنید پیدا میشه

وای بیا برگردیم وای فلانت چیه

بعدشم کادو گرفتی تشکر کن والسلام

دیگه من بهم برخورده تو چرا اونوقت این حرف و زدی رو نباید میگفتی 

تو دلت نگه میداشتی یه روزی درکمال ارامش بهش میگفتی

بغضی خانوما از نظر احساسی واقعا ۱۰۰ هستن یعنی طرف کادو نگیره دعوا راه میندازن ولی بعضی ها از نظر احس ...

من ۷۰ هستم

البته خدایی شوهرم هر چی داره برای من و بچه ها خرج میکنه و من توقع کادو حتی روز تولدم ازش ندارم هرچند خودش میگیره همیشه

تقصیر خودته اسی چرا هی بهش میگی برگردیم 

خودتو عصبانیت کردی و دهنشو باز

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من ۷۰ هستمالبته خدایی شوهرم هر چی داره برای من و بچه ها خرج میکنه و من توقع کادو حتی روز تولدم ازش ن ...

همیکنه خودش میگیره برا تو از لحاظ ذهنی خودش رو ثابت کرده .... مال ما نه برا همون حساس تر شدیم