2777
2789
من بارداری اولم که بدون دارو باردار شدماما دومی رو 9 ماه در حال اقدام بودیم و 2 ماه بصورت جدی زیر نظ ...

وای ارزوم دوقلو هست ب دکتر گفتم برام کلوموفین بنویسه فت قرص بدرد بخوری نیست رحمت پر کیست میکنه😟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ارزوم دوقلو هست ب دکتر گفتم برام کلوموفین بنویسه فت قرص بدرد بخوری نیست رحمت پر کیست میکنه😟

رو بدن هرکسی قرص و داروها یه جوری اثر میکنه و نظر هر دکتری هم متفاوته

زیر نظر پزشکت حتما پیش برو

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

دو تا پسر دارم

خدا حفظشون کنه همسر منم واریکوسل داشت دلم پسر می خواست موقع مثبت شدن ازمایش فهمیدیم مشکلشو الان باردارم دختر هی فکر می کنم کاش زودتر میفهمیدیم درمان می کرد بعد اقدام 

خدا حفظشون کنه همسر منم واریکوسل داشت دلم پسر می خواست موقع مثبت شدن ازمایش فهمیدیم مشکلشو الان بارد ...

چرا؟خدا رو شکر که باردار شدید بدون عمل.واقعا جنسیت فرقی نداره فقط از خدا بخواه سالم و سلامت به دنیا بیاد و بچه ی صالحی باشه واقعا هیچی مهم تر از اینا نیست.ضمن اینکه پروسه درمان ناباروری چه آقا چه خانم چیز ساده ای نیست .به امید خدا بعدی پسر بشه شما هم جفتت جور بشه به قول. معروف.الان با دخترت عشق کن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دکتر رفتم ب شوهرم ی پودر داده که خیلی اذیت میکنه تا بخوره نمیدونم اثر داره یا نه شما تجربه ای ندارین ...

شوهرت اسپرم کمه ؟ ضعیفه ؟ 

والا من دکتر ب شوهرم امپول و قرص داد ن پودر