2777
2789
نه گفتم که تو ماه های جداگانه بودن اون ول من و فرتیل رو هر کدوم یک ماه خورد بنویسی و آل کارنیتین رو ...

یعنی شما این قرص ها رو ماهانه  ب نوبت میدادی ؟ منم این کار رو بکنم ؟ ویتامینه ضرری نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شما این قرص ها رو ماهانه ب نوبت میدادی ؟ منم این کار رو بکنم ؟ ویتامینه ضرری نداره

بله اما با تجویز پزشک .مرتب زیر نظر پزشک بودیم وضعیت همسر من اصلا خوب نبود من نمیدونم اگر کسی مشکل نداشته باشه و بخوره چطور میشه 

شما تقویت خوراکی بکنید فعلا اگر یه مدت گذشت و نشد برید برای ازمایشات

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
همکاری شوهرم ندارم برای همین میخوام با قرص تقویت بشه

حساسشون نکن بگو میخوام بدنمون تقویت بشه فصل سرده.

به هر حال هر قرصی میخوای بدی لااقل قبلش از دکتر زنان بپرس

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
بله اما با تجویز پزشک .مرتب زیر نظر پزشک بودیم وضعیت همسر من اصلا خوب نبود من نمیدونم اگر کسی مشکل ن ...

اگه ی مدت نشه همسرم قید بچه رو میزنه من باید یکی دو ماه اول باردار بشم ورنه شوهرم پشیمون میشه میشناسمش

اگه ی مدت نشه همسرم قید بچه رو میزنه من باید یکی دو ماه اول باردار بشم ورنه شوهرم پشیمون میشه میشناس ...

ضمن اینکه این قرص ها ارزون هم نیستن نمیدونم الان چقدر شدن یا هنوز تو بازار هست ازشون یا نه

توکل بر خدا بکن استرس خودش باعث عقب افتادن حاملگی میشه 

حساسشون نکن بگو میخوام بدنمون تقویت بشه فصل سرده.به هر حال هر قرصی میخوای بدی لااقل قبلش از دکتر زنا ...

والله هرچی جدیدآ درست میکنم نمیخوره حلوای بارداری میتی درست کردم ریخت دور نخورد ی حلوای دیه درست کردم گرمیات توش بود باز نخورد

والله هرچی جدیدآ درست میکنم نمیخوره حلوای بارداری میتی درست کردم ریخت دور نخورد ی حلوای دیه درست کرد ...

ای بابا...حالا چیزای عجیب غریب نمیخواد بدی بخوره همون مثلا آبگوشت یا کو کو نخود یا مثلا آجیل خوردن شیر عسل اینا خوراکی عادیه حساس نمیشن.

باشه ممنون از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم.فقط استرس نداشته باش به زودی باردار میشی ان شاءالله

من بارداری اولم که بدون دارو باردار شدم

اما دومی رو 9 ماه در حال اقدام بودیم و 2 ماه بصورت جدی زیر نظر پزشک بودم

ماه اول آمپول hmg و لتروزل و امپول hcg مصرف کردم و باردار نشدم

ماه دوم امپول گونال و کلومیفن و hcg استفاده کردم و الان دو قلو باردارم

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

سلام عزیزم من دارو زیاد مصرف کردم آخرش با یه رژیم 2ماهه از دکتر بار دار شدم، دکترش دیر وقت میده اما اینترنتی هم نسخه میده منکه نتیجه گرفتم، هزینه ای هم نداره 150 تومنه اسمش را میگم دوست داشتی امتحان کن مجید اسدزاده اگه تهرانی نزیک مترو قلهک هست، به مطبش زنگ بزن شاید زود وقت داد اگه نه بگو لینکش را برات بفرسته، 40 روز هم 2رکعت نماز هدیه به امامزاده سید محمد تو عراق هستند مثل نماز صبح هست بخون عالیه