2777
2789

برای کیفیت اسپرم همسرم ول من. و فرتیل اید من  استفاده کرد اون موقع ها یعنی حدودا ۷ سال قبل.البته عمل واریکوسل هم انجام داده بود

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دوتا قرص رو میشه با هم خورد و اینکه بعد یا قبل غذا مهمه؟

اصلا یادم نمیاد راستش

ول من رو دکتر برای تعداد اسپرم داد که فکر کنم روزی یه دونه می‌خورد.

فرتیل اید من رو سرخود بهش دادم .

ضمن اینکه یک ماهی هم پنتوکسی فیلین و ال کارنیتین استفاده کرد اما طریقه مصرف هیچ کدوم دقیق یادم نیست چون ۷ سال قبل بوده .شما ازمایش دادین مطمئن هستید مشکل داره؟ 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
چقدر بعد مصرف قرص باردار شدید؟

من ۸ ماه بعد عمل شوهرم باردار شدم ول من رو یک ماه بعد عمل خورد فرتیل اید من رو فکر کنم ۳ ماه بعد عمل اون پنتوکسی و آل کارنیتین رو ۷ ماه بعد عمل که من ماه بعدش باردار شدم

اصلا یادم نمیاد راستشول من رو دکتر برای تعداد اسپرم داد که فکر کنم روزی یه دونه می‌خورد.فرتیل اید من ...

نه شوهرم ازمایش نداده اما خیلی ادم استرسی هست و رابطه خصوصیمون هم کم هست نمیدونم ربطی ب ضعیف بودن اسپرم داره یا نه خودم تنبلی تخمدان دارم

نه شوهرم ازمایش نداده اما خیلی ادم استرسی هست و رابطه خصوصیمون هم کم هست نمیدونم ربطی ب ضعیف بودن اس ...

تا ازمایش ندید چیزی مشخص نمیشه چند وقته اقدام کردی؟من ۷ ماه بعد از اقدام فهمیدم شوهرم واریکوسل داره.

اگر مدتی گذشته هر دو برید و آزمایشات لازم رو بدید هیچ نگرانی نداره کاملا ساده ان ازمایش ها ولی اگر مشکلی باشه زود متوجه میشید دیگه وقتتون الکی هدر نمیره .

هر چهارتا رو میدادی روزانه بخوره؟ ضرر نداره؟

نه گفتم که تو ماه های جداگانه بودن اون ول من و فرتیل رو هر کدوم یک ماه خورد بنویسی و آل کارنیتین رو هر دو با هم خورد دکتر داده بود

تا ازمایش ندید چیزی مشخص نمیشه چند وقته اقدام کردی؟من ۷ ماه بعد از اقدام فهمیدم شوهرم واریکوسل داره. ...

شوهرم دارو هم نمیخوره چه برسه ازمایش میگه من کامل سالمم داداشت مشکل داره زن داداشم هشت ماهه حاملست😃

اقدام نکردم هنوز

پس قربونت برم اقدام نکردی نگران چی هستی .شما اول اقدام مرتب داشته باش بعد اگر چند ماه نشد پیگیری بکن اونم به صورت دارویی

الان اگر میخوای تقویت بکنید یه فنجون کاسنی قبل از غذا آقا بخوره نخود تو برنامه غذایی‌تان حتما باشه صبح ها شیر و عسل و جوانه گندم بخورید چهار مغز پودر کنید هر دو بخورید و مصرف گرمیجات و پرهیز از سردی