2777
2789
عنوان

چرا همیشه بچه ی پولدارا بیشعور و بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تربیت و ادب برمیگرده به مادر و پدر ربطی هم به پول و... نداره خیلیا هستن که خانوادشون وضع خوبی ...

فعلا که دور و بر ما وضعیت این بوده

چون هنگلاسی های خودم تا دبیرستان ازشون خبر داشتم 

و خب دیگه دورادور خبرشون میومد

خوشحال به شما که سالم بودن

ما شانس نداشتیم

از ۱۸ نفر نصف بیشتر عقده ای بودن

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

مگه واجبه خودتونو بکشید ک ب بقیه نشون بدید پولداری

نمیشه مدرسه دولتی بریید

یه نکته دیگه چ پولدار چ غیر پولدار بودن شما چ ربطی ب قیافتون داره

ک همه ب شما و داداشتون میگن دراز و زشت 

😭😭😭😭برام دعا کنید 

مثلا گذاشتیم غیر انتفاعی ارامشش بیشتر باشه تعداد دانش آموزا کمتر باشه

اصلا ربطی نداره فشاری ک برا هزینش ب شماها میاد آرامش بچه رو هم از بین میبره

😭😭😭😭برام دعا کنید 

ببخشید یه سوالواجبه بریید مدرسه غیر دولتی

بابام فکر میکنه بچه های اونجا سالم ترن

میگه دولتی ها میزنن

والا دیگه دوره ی الان همچین چیزی ندیدم

من توی اجتماع یمدت میرفتم

میدیدم بچه هایی که مدرسه دولتی نزدیک میزفتن چقدر مودب و محترم و آروم بودن مخصوصا پسرا

یکی دوتا بودن شیطون بودن وسیله بقیه رو برمی‌داشتند فرار میکردن که بقیه دنبالشون کنن

حالا وضعیت این ها

پیش دبستانی میرفت میدیدم یکی دونا بچه به نسبت پولدار چرت و پرت میگفتن که باهاشون تند برخورد کردم آدم شدن

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

چرا جمع میبیندی حالا

اتفاقا فرهنگ خیلیا بیشتر از این حرفاست 

ولی مدارس غیر انتفاعی کلا اینطوریه نگاه والدین و بچه ها به بقیه از بالا به پایینه

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

من همه خواهر زاده برادر زاده هام توی غیر انتفاعی میخونن تا حالا یک‌بار هم اینطور مشکلی نشنیدم حتی خودمم که دولتی بودم ده سال پیش کلی بگه پولدار اونجا بود ولی همچین چیزایی هیچ وقت ندیدیم 

مگه واجبه خودتونو بکشید ک ب بقیه نشون بدید پولدارینمیشه مدرسه دولتی برییدیه نکته دیگه چ پولدار چ غیر ...

بابام فکر میکنه بچه های اونجا آروم و خوبن

دیگه نمیدونم این رو

واسه منم سوال بود

هنوز که هنوز خبر از همکلاسی های کلاس اولم دارن

دقیقا همون ها پولدار تر بودن

و اون هایی که مودب و محترم بودن یه وضع مالی نسبی داشتن

پیش دبستانی این هم رفتم دیدم دو نفر که تحقیرش میکردن وضعشون چطور بود

شاید دست میذاریم روی مدارسی که تازه به دوران رسیده ها میان 

چون یکی میشناسم گرون ترین مدرسه غیر انتفاعی میره انقدر همشون مودبن وقتی دوستاش رو میدیدم اومده بودن خونشون

عین یه بزرگسال صحبت میکنن

من اصلا توی گروه مادرا طرز برخوردشان رو میبینم دیگه نه درکی دارن نه همدلی نه شعوری

چرا جمع میبیندی حالااتفاقا فرهنگ خیلیا بیشتر از این حرفاست ولی مدارس غیر انتفاعی کلا اینطوریه نگاه و ...

وضعیتیه که خودم دیدم و تجربه کردم

و ناراحتم و حس قربانی بودن دارم

تاپیک های قبلیم رو ببین هیچ وقت این حرف رو بیان نکردم

ولی چون یک بار دیگه سر عزیزم دارم تجربه میکنم واسم داره یه قاعده ثابت میشه و به همین دلیل جمع میبندم

توی تاپیکم یکی گفت نه خیلی خوب بودن

گفتم لابد اون ها خیلی ثروتمندن و نسل اندر نسل بودن

پس همچین هم ردش نکردم