2777
2789
عنوان

چرا همیشه بچه ی پولدارا بیشعور و بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 47 پست
گریه ام گرفتهاون از بچگی خودم اینم از اینمن اصلا بچگی نکردممیدیدم میشینن پیش هم پز تبلت داشتن و پی ا ...

چرا مدرسه دولتی نمی نویسین؟اون خرج مدرسه غیرانتفاعی هم به دیگر نیازهای بچه برسید خب

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دولتی چرا نمیرید

بابام فکر میکنه دولتی ها بی فرهنگ ترن

والا من دیگه تجربه دارم حالیمه دولتی ها فقط بازیگوش هستن

توی فاز قر و ادا نیستن

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

خب چه اصراری دارین بچه رو جایی میفرستین که داره اونجا آسیب میبینه یعنی فقط ی دونه مدرسه غیر انتفاعی ...

معلمش خیلی خوب درس میده

بعد خب من همون مدرسه نرفتم مدرسه ام جای دیگه بود

این هم همین بساط بود

مگه اینکه بریم یه مدرسه بشدت گرون تر 

که اون هم نداریم

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

بابام فکر میکنه دولتی ها بی فرهنگ ترنوالا من دیگه تجربه دارم حالیمه دولتی ها فقط بازیگوش هستنتوی فاز ...

عمو معلم می گفت بچه ها بنویسید دولتی که همه سطح بچه ای هست با همجور شخصیت آشنا میشه 

من دخترمو میفرستم غیر انتفاعی نه خداروشکر همه بچه هاشون خوبن همه والدینشون با فرهنگن من هیچ بدی ندید ...

منم همینطور

این مدرسه ای که پسرم میره همه قشری توش هست ونمیشه گفت فقط پولدارا هستن..چون خودمون هم وضعمون متوسطه ولی دوسه جلسه که با اولیا مربیان داشتیم همه مادرا خوب بودن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
خیلی طولانی نوشتی من چند جمله اول رو خوندم ولی کلا چیزی که من دیدم بر عکس شما بودههمیشه چه توی بچه ه ...

احتمالا شما خیلی پولدارهاش رو دیدین

اون هایی که چند تا ویلا و ... دارن

و نسل اندر نسل پولدارن

عزیزم تربیت و ادب برمیگرده به مادر و پدر ربطی هم به پول و... نداره خیلیا هستن که خانوادشون وضع خوبی دارن اما آنقدر باشخصیت اند و احترام میزارن اگه خانواده پول رو بکنه تو مخ بچه و.. بله خب بچه فکر می‌کنه چون داره قدرتمنده

معلمش خیلی خوب درس میدهبعد خب من همون مدرسه نرفتم مدرسه ام جای دیگه بوداین هم همین بساط بودمگه اینکه ...

روان بچه مهمتر اون بچه فردا یک ادم منزوی و ترسو بار میاد که تو این جامعه به هیچ جایی نمیرسه

احتمالا شما خیلی پولدارهاش رو دیدیناون هایی که چند تا ویلا و ... دارنو نسل اندر نسل پولدارن

من همه جوره رو دیدم،ولی همیشه پولدارها بهتر بودن از همه نظر

نو کیسه هم دیدم البته

ولی خوب اهمیتی برام نداشتن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دقیقا همین طوره که می گید.اینا که بچه هستن از پدر و مادرشون خبر ندارید.بهتره یه مدرسه دیگه ثبت نام ک ...

متاسفانه توی گروه نوع حرف زدن مادراشون رو میبینم 

سر جشن چه مسخره بازی هایی که در نیاوردن

یکیش انتظار داشت هر کی ۵ میلیون بده برای جشن

می‌گفت کسی که میاد اینجا دیگه کمبود پول نداره

اگر هم داره نیاد همچین مدارسی ثبت نام کنه

به ما چه چند نفر نتونن پول جشن بدن

چند نفر هم تاییدش کردن

خب مدرسه خودش کارای جشن رو میکنه

این ها میخواستن برن اسباب بازی برقی و ... بخرن

فقط یکی که نسبت بهشون بافرهنگ تره قشنگ جمعش کرد و گفت که به هر حال هستن و باید مراعات کنیم

نیاز نیست سر هر جشن بریز و بپاش باشه بچه ها میخوان یه لحظه خوب کنار هم داشته باشن

بهتره ۲۰۰ تومن هر کی بذاره وسط که یه اسباب بازی به یادماندنی واسه همه بچه ها درست کنیم

من همه جوره رو دیدم،ولی همیشه پولدارها بهتر بودن از همه نظرنو کیسه هم دیدم البتهولی خوب اهمیتی برام ...

یعنی توی ۷ سالگی هم دیدین؟