چرا از اول نرفت خونه مادرشوهرت که خاله اش میشه؟!!!!!!
رفت چند روز. حالا معلوم نیست نقشه بوده یا واقعی. یه دعوا راه انداختن خاله که مادرشوهر استاتره ازخونه بیرونش کرد. ولی ممکنه نقشه بوده باشه که بفرستنش پیش پسرخاله
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من جات بودم بیشتراز ۳روز نمیزاشتم بمونه..بایدخودت دست به کارشی به یه بهونه ای بیرونش کنی یاکه بشینی ببینی کی زندگیتون سردخترخاله ش به هم میخوره ..مطمعن باش نقشه ای درکاره..نگو شوهرم خونه نیس و نمیشه خیانت کنن و....این دوره زمونه بخدا خواهربه خواهره خود رحم نمیکنه چه برسه طرف شوهربهت رحم کنن..اگه شوهرو زندگیتودوستداری دست به کارشو...
ببین تو کلا داری منو عصبی میکنی مثل این ک خیلی دوس داری واسه اینو اون خونه بگیری
این اقامیگه فقط ب اشناکمک میکنم خخخخخخخخ
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆