2777
2789
عنوان

وای دارم دست داداشم دیوونه میشم میخواد زن بگیره تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 130 پست
ببین مهم اینه اونا باهم کنار بیان😐الان من 19سالمه نانزدم32سالشه کاملا باهم جوریم

یاواش یاواش. جوجه رو اخر پاییز میشمارن عزیزم. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بگویم🥴این جور ازدواجا جدیدا زیاد شدهدهه هشتادیا با دهه شصتیانمیدونمچرا همچین ازدواج هایی داره زی ...

زرت هم طلاق میگیرن اکثرا😑

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نامزدی گلم هنوز تحربه زندکی نداری که بتونی راهنمایی کنی

باشه ولی مهم دختر و پسرن که باهم بسازن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

ببین مهم اینه اونا باهم کنار بیان😐الان من 19سالمه نانزدم32سالشه کاملا باهم جوریم

شما الان تازه نامزدین 

۱۵ ساله دیگه که یه پیرمرد ناتوان کنارت راه بره اونوقت میفهمی 

حتی حوصله حرف زدن  هم ندارن حوصله پارک رفتن  ندارن 

حتی رانندگی طولانی 

اخلاقشون بد میشه 

حوصله بچه ندارن نه نگهش میدارن نه باهاش بازی میکنن

تازه اگه استخون بندی سالمی نداشته باشن 

میرن تو فاز گردن درد پادرد کمردرد 

یاواش یاواش. جوجه رو اخر پاییز میشمارن عزیزم.

ما چند جلسه رفتیم چیش مشاور الکی الکی هم نبود همینجوری عقد کنیم 

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

البته که کاری از دست شما بر نمیاد

کاش خانواده ی دختر منطقی باشن و اجازه ندن دخترشون خودشو بدخبت کنه 

برادر شما هم شرایط خوبی نخواهد داشت. 

الآن گرمن نمی‌فهمن 

خیلی زود پشیمون میشن و اون موقع است که دیگه مسئله بین خودشون باقی نمی‌مونه و دو تا خانواده درگیر مشکلاتی می‌شن که با بی فکری این دو نفر به وجود اومده…

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
عزیزم خب وقتی طرف میخواد ازدواج کنه باید به همه چیز فکر کنه درک کردن طرف مقابل هم جز مسولیت های ازدو ...

ازدواج های این مدلی پر از چالش 

چرا آدم خودشو بندازه تو همچین چالشی 

اصلا توصیه نمیشه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دادش تو ک هیچی ولی اون دختر عجب خنگی 😐

اتفاقا اون دخترو میشه توجیه کرد

تو سنیه که عشق و عاشقی براش پیش میاد و بیشترم سمت بزرگتر ازخودش متمایله 

داداش این که یه مرد مثلا عاقله رو بگو 

رفته با بچش انگار رفیق شده

...
باشه ولی مهم دختر و پسرن که باهم بسازن

بله مهم همینه ولی اینا بعد از ده سال زندگی مشخص میشه نه همون اول کار

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
شما الان تازه نامزدین ۱۵ ساله دیگه که یه پیرمرد ناتوان کنارت راه بره اونوقت میفهمی حتی حوصله حرف زدن ...

من همه اینارو میدونم والا من یکی رو  میشناسم طرف 50سالشه خیلی سالمه و سر حاله نامزد منم خیلی به سلامتیش اهمیت میده 

ازدواج های این مدلی پر از چالش چرا آدم خودشو بندازه تو همچین چالشی اصلا توصیه نمیشه

من تجربه خودمو گفتم شما هم داری تجربه خودتو میگی بلاخره ما هم حق داریم ک نظر بدیم😁

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بله مهم همینه ولی اینا بعد از ده سال زندگی مشخص میشه نه همون اول کار

میتونن برن پیش مشاور و بیشتر باهم اشنا شن تاثیر داره