2777
2789
عنوان

کسیو دیدین

167 بازدید | 14 پست

تو زندگیش کلی سختیو عذاب کشیده باشه بعد یدفعه زندگیش درست شه؟

نمیدونم ارزش داره این زندگیو تحمل کنم 

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

اره بابا تا دلت بخواد یکیش خودم

یعنی واقعا درست میشه همه چی

خیلی از خدا دلم گرفته انگار منو نمیبینه انگار اصلا وجود ندارم

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله دیدم

یه خانم بود با چندتا نوه، همسرش بهش خیانت کرد و طلاقش داد و زن گرفت

این خانم هیچی نداشت و آواره خونه بچه هاش بود بنده خدا

چندسال پیش از طرف یه جایی که اسم نمیبرم یک میلیارد برنده میشه ، خونه و وسایل خونه میخره

شوهرشم خیلی از پولاشو به باد میده و زن جدیدش طلاق داد و هیچ کدوم از فامیل حتی تف هم تو قیافش نمیندازن

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

کاش بشه واقعا بهش احتیاج دارم دو ساله بدترم میشه☹️😔

ای کاش واقعا یجایی حال هممون خوب شه

منم دیگه دارم کم میارم💔

خودم..ولی هنوز خوب نشده نمیدونم از این به بعد چی میشه:)

🥲💔

بله دیدمیه خانم بود با چندتا نوه، همسرش بهش خیانت کرد و طلاقش داد و زن گرفتاین خانم هیچی نداشت و آوا ...

آدم اینارو میشنوه یکم به زندگی امیدوار میشه

آخه من یکی که درست شدن زندگیم برام محاله ولی بازم یکم امید دارم که درست شه