2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 222811 بازدید | 1377 پست
دورت بگردم متاسفانه این اعتقادات احمقانه هنوز بین زنا هست کسی که بخواد عوضی باشه میتونه متاهل باشه م ...

ممنون عزیزم از همدردیت 

من خودم یکبار زندگیم از هم پاشید تیکه تیکمم بکنن نمیرم دنبال خراب کردن زندگی یک زنه دیگه مکه کم سختی کشیدم که بخام به یکی دیگه سختی بدم؟ من سالم زندگی میکنم تا بمیرم 

کاش مردم به جای اینکه تر و خشک با هم بسوزونن به این فکر کنن که هر اتفاقی ممکنه برا خودشونم بیفته، آیا میخان بی گناه قضاوت بشن؟ مسلما نه. پس اینکارو با ما هم نکنن

این مسئله ربطی به پوشش داره ؟؟ ملاک شما برای تشخیص خوب و بد پوششه؟؟چقد خانوم محجبه متاهل دیدم که بجز ...

دین اسلام کتاب اش قرآن هست.

تو قرآن عدد ۴۰ نیومده فقط عدد ۴ اومده اونم برای شرایط خاص و بلافاصله بعدش تو همون آیات گفته چون آقایون نمیتونن عدالت رو کامل رعایت کنن باید به یک همسر کفایت کنن.

مطالعات دینی تون رو بیشتر کنید.

الحمدلله من که همه دوستان چادری مدرسه و دانشگاهم خوشبخت‌ شدن و زندگی متاهلی خوبی دارن 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک سرکاریه ، استارتر تو یه تاپیک دیگه یه چیزای دیگه راجع به زندگیش میگفت

واااااقعا؟ کجا کو؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

چه استفاده ایه اخهمن خودم جدا نشدم ولی ما همه زنیم ممکنه یک روزی برای خودمون پیش بیادمگه ایه نازل شد ...

اروم باش خب من چیکار کنم😂... 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
چه استفاده ایه اخهمن خودم جدا نشدم ولی ما همه زنیم ممکنه یک روزی برای خودمون پیش بیادمگه ایه نازل شد ...

منم مخالف حرف استادشم ولی یه حقیقتی هم وجود داره که نمیشه انکار یا کتمان کرد اونم اینه که زنا بیشتر از همجنسشون میخورن تا جنس مخالف حالا نه فقط توموضوع خیانت جنسی 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
حدس میزنم اسمت باید در دسته ی حادثه آفرین باشه .دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی دسته ی حادثه ساز ، طب ...

سلام سایو خوبی 

گلم من ارتعاش اسم زدم اشتب اومداااا

من بسیااااارخوش قدمم جوری ک مخل کار دوسام میگفتن برو خستمون شداومدی کلی مشتری اومد خسته هسیم آخه کارمندن... فروشنده میشه گفت

وکلاقدمم خیره این نوشته بدقدم و کم روزی و.... 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

نه عزیزمشما کارت درستهدارم میگم یه عده آدم ناجور تو نی نی سایت هستن که با تاپیک های ما مخالف هستنتاپ ...

روحیه قابل تحسینی داری

شنا کردن در خلاف جهت آب وفتی میدونی راهت درسته شجاعت خاصی میخواد

دوست داشتم تو تاپیکای خودت باهات صحبت کنم تا مسیر تاپیک مرد منحرف نشه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
زن مطلقه شر جامعه است

یه کلمه از قربونی جلو پای عروس

مگه نگفتی دوماه جدا شده اون عده سه ماهه داره نمیتونه صیغه بشه

ن بابا. ذوماه خونه ی ایناس قبلش شش ماه خونه دادشش بوده

یه کلمه از قربونی جلو پای عروس

تاپیک اخرم رو ببین

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️