2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 222811 بازدید | 1379 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از وقتی جدا شدم چند سال میگذره هر شب و روز تنهام تو خونه به خاطر حرف احمقای بی شرفی مثل تو از لب ...

عزیزم اکثرا گفتن کار دختر خاله شوهر ایشون بده که دو ماه خونه اینا مونده و نمیره و شاید نقشه ای داره،حتی اگر مجرد میبود و دوماه نمیرفت فرقی نمیکرد یا حتی متاهل بود چون اصلا کار نرمالی نیست این کار،هر کسی خودشو توی این شرایط قرار نمیده 

من میدونم کیو میگی سالها ازش خرید کردم و‌از وقتی ترکیه بود می شناسمش اصلا اون دختره مطلقه نبود ، مجر ...

عزیزم مطلقه بود قبلا شوهر داشت مریم از پیشرفتش خوشحال بود مخصوصا وقتی ماشین خریده بود چون فکر می کرد طلاق گرفته غصه میخوره

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

بچه ها یکی بگه استارتر دخترخاله رو بیرون کرد یا نه 

من تا ساعت ده صبح در جریانم که دخترخاله خواب بود

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
چون ۷ سال نادیده گرفتمش واصلا پایه ی سکسشم نبودم هر بار حرف از س ک س میزد فرار میکردم وروز به روز شد ...

پس خودت رو مقصر می‌دونی.فکر کردم اون هوول بوده

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

ادم میترسه قضاوت کنه چیزی بگه کارما یقه شو بگیره.خدا خودش کمکت کنه عزیز دلم.اگر با شوهرت دوستی و امروز که اومد دوتایی برید بیرون و حرف دلت رو بگو.ولی درباره صیغه و خیانت هیچ حرفی نزن.خیلی ساده بگو اگه دوستم داری همین امشب باید دختر خالت رو بفرستی مشهد.

بچه ها یکی بگه استارتر دخترخاله رو بیرون کرد یا نه من تا ساعت ده صبح در جریانم که دخترخاله خواب بود

استارتر ول کرد رفت، بقیه دارن دعوا میکنن، معلوم هم نشد چیکار کرد

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
پس اگر از من بابت ترکیدن تاپیکت دلخوری ببخشید منظوری نداشتم دوست داشتم منم نظرم رو بدم

نه عزیزم

شما کارت درسته

دارم میگم یه عده آدم ناجور تو نی نی سایت هستن که با تاپیک های ما مخالف هستن

تاپیک مهم نیست دوباره تاپیک راجع به مضرات کاشت ناخن میزنم   

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

یا حسین تا کجا قصاوت😦

🤔🤔 اگه کامل خونده باشی من گفتم چون همسر اسی تو اون خونه نیست قضیه منتفیه ولی در کل کسی که پایبند محرم و نامحرم نیست پایبند سایر احکام الهی هم نیست

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
بچه ها یکی بگه استارتر دخترخاله رو بیرون کرد یا نه من تا ساعت ده صبح در جریانم که دخترخاله خواب بود

تا ظهر بودش احتمالا بیدارشده باش صحبت کرده طرفم زده زیر گریه و شب هم که قرار بود شوهرش بیاد و یا بحث دارن،یا رفته و دیگه شوهرش بعد چندروز اومده بعیده وقت کنه بیاد جواب ماهارو بده مگه فردا یه یوقت دیگه

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑