2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 222811 بازدید | 1374 پست
نه عزیزم با شما نیستم با خانوم های دیگه ام که انقدر چرت گفتن ریپلای رو شما بود

اره همش یجا جمع شده بود رو سر من بدبخت هوار شد🤣

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

❤️❤️❤️ نه عزیزم فقط نظرمو داشتم می گفتماصلا روی صحبتم با شما نبود

میدونم عزیزم دارم باهات شوخی میکنم🤍

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
چقدر زشت.طلاق حلال خداست یعنی چی.برگشتیم به دوران جاهلیت؟

تاپیک اخرم

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بهش بگو میخوام برم خونه مادرم 

مریضه برم کمکش 

بعد یک هفته هم دیگه تلفنهاشو جواب نده 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حتی انتخابم نبود اجبار بودوضع مالیمون بد بود بچه بودم به زور شوهرم دادن بعدم با کلی سختی هر چی تلاش ...

میدونم چقدر براتون سخت بوده

زندگی اجباری هدر رفتن عمر

الانم که حرفای مردم..

امیدوارم خداوند به قلبتون آرامش وبه زندگیتون شادی بده

خدا کنه سرپناه داشته باشهعجب دنیایی سخت و بی رحمی هستشدنیا یه تراژدی تلخ هستش

خیلی دلتون میسوزه چطوره شما بری خانومه رو بگیری  ثوابم داره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •