2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 126705 بازدید | 968 پست
ببین اصلا بحث دلسوزی نیست دنیا هزار اتفاقه مسئولیت هم داره به هرحال شاید خدایی نکرده این خانم فرار ک ...

من شوهرم با دختر خواهرشم زیاد صمیمی شه شک میکنم 

نمیدونم‌ چرا بعضیا اینقد معذرت میخوام احمقن

بره پیش بقیه پسرخالهاش تازه زنای اونا فامیلن هرکدوم دوماه بهش جابدن

ببین  زن نیستی دیگه  زن ک مثل تو نمیشه  آروم و بی خیال 

زن بودی با شوهرت لازم نبود مشورت کنی  اختیار خونت دستت بود  بدون اینکه از شوهرت اجازه بگیری مینداختیش بیرون ب شوهرتم میگفتی بفهمم باهاش حرف زدی روزگارتو سیاه میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد ددددد دلسوزی بمیرم برات همتون از یه قماشین خودتون و جونتون رو میدین برا یه خانم بیوه یا مطلقه خو ...

زن اگر داشتم

روی چشمام نگه می‌داشتم

یه زن تکیه گاه میخواد

هدف ازدواج همینه

چقد ددددد دلسوزی بمیرم برات همتون از یه قماشین خودتون و جونتون رو میدین برا یه خانم بیوه یا مطلقه خو ...

دقیقا یک جوری میگن غیرت غیرت وحمایت میکنن... انگار نه انگار که دخترخاله مزاحم زندگی این خانم شده و سرباره

اره نشدنی هستشولی زن که طلاق میگیره هزار جور مشکلات روحی دارهحالا مشکل بی پناهی هم باشهدیگه چه شود

بدرکککک ب شما مردا چ ربطی داره شما ب فکر خواهر مادر خودتون باشید دخترای مردم  از کله اتون بیرون کنین

من شوهرم با دختر خواهرشم زیاد صمیمی شه شک میکنم نمیدونم‌ چرا بعضیا اینقد معذرت میخوام احمقن

اصلا نامحرم چرا بیاد تو خونه بمونه چند ماه

حالا خواهرزاده که هیچی بحث صمیمیت ایرادی نداره

ولی اونم بیاد بمونه ایراد داره

هم زندگی میزبان مختل میشه 

هم مسئولیت داره 

اگه تو همین خونه بخوره زمین هزارتا حرف درمیارن پشتش

چرا خودشو به نادانی زده

من حس میکنم میخواد حرصمونو دراره وگرنه طبیعی نیست

خدا کنه سرپناه داشته باشهعجب دنیایی سخت و بی رحمی هستشدنیا یه تراژدی تلخ هستش

شما مردها اگر مهریه و حق و حقوق زنها رو موقع طلاق بدهید، لازم نیست از راه دور دلسوزیِ الکی بکنید!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خدا کنه سرپناه داشته باشهعجب دنیایی سخت و بی رحمی هستشدنیا یه تراژدی تلخ هستش

خیلی ناراحتشی ‌تو برو صیغش کن 

از بقیه مایه نذار

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اسی تو دیوار سرچ کن پرستار شبونه روز بفرستش سر کار از شرکتای پرستاری ۲۴ ساعته بره یه چیزیم بهش میدن بی رودرواسی بگو ناراحتی نداره . خواهر شوهر ادمو آزار بده مصیبته دیگه تو از دختر خاله شوهر بکشی خیلی ستمه بیرودرواسی بگو عزیزم اگر دوس نداری بری مشهد خوب برو اینجا ماهی ۲۰ و ۳۰ تومنم بهت میدن جم کن اندیشه ای جایی یه اپارتمان بگیر راحت . تا ابد نمیتونی این درو اون در باشی 

استارترجان شما الان مسئول شرایط زندگیت هستی

احساساتو بزار کنار و منطقی رفتار کن

اصلا شاید اون بنده خدا هیچکسی رو نداره که راهنماییش کنه، تو کمکش کن

باهاش حرف بزن

بهش بگو برنامه ت برای ادامه زندگیت چیه؟میخوای چیکار کنی؟

به هر حال یه جوابی میده

اگه گفت تهران خوبه و میخوام بمونم بهش بگو هر کسی مختاره برای زندگیش تصمیم بگیره ، ولی چطوری میخوای تهران بمونی؟

به هر حال برای یک زندگی دائمی توی این شهر باید درآمد و خونه مستقل داشته باشی

بهش بگو توام قطعا توی یه زمینه ای استعداد داری و میتونی یه شغلی داشته باشی 

تشویقش کن  برای یک زن تنها هیچکس بهتر از خانوادش نمیتونه حامی و دلسوزش باشه

تشویقش کن بره پیش خونوادش و به فکر یادگیری یک مهارت یا دست و پا کردن یک شغل باشه 

مشهدم کم از تهران نداره، یه شهر بزرگه با همه جور امکانات

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...