بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولش حس میکردم تاپیک سرکاریه ولی به اینجا رسید مطمئن شدم سرکاریه آدم اگه حسی به شوهرش نداره به بچههاش که حس مادری داره نباید بذاره آرامششون فدای یه غریبه بشه اینقدر که اسی خونسرد برخورد میکنه دور از ذهن و واقعیته
بپیچ برو که اوضاع خوب نیست و کم آوردی ترجیح میدی بری
مرگ واسه همه بود که،زن بی پناه بود طلاق گرفته بود درد داشت مظلوم بود چی شد فقط به دعا براش بسنده کردی؟😂این همه حرف و تععین تلیف واسه اسی و ملت کردی بعد خودت فقط یه دعا میکنی براش😂😄
استاتر دیوونه نباشی با شوهرت در بیفتی عزیزم برو به دختر خاله بگو وسایلتو حمع کن باید بری من مهمون دارم خانوادم دارن میان خیلی هم عصبانین که تو چرا اینجابی برو نمون که بد میشه شلوغش کن همینو پرشو بکش اصلا با شوهرت بحثم نکن
خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش
استاتر بدون رودروایسی ورک به خودش بگو جمع کنه بره بازبون خوش یا ناخوش اصلا به فکر فامیل وحرفاش نباش وبه کتفت بگیر همه چیشو اونا اگر واقعا دلسوز بودن خودشون میگفتن بهت بندازیش بیرون
خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش