دوسال و نیمشه دخترم شبا هر یک ساعت برا بازی بیدار میشه هیچ کاری جواب نمیده حتی طی روز نمیخوابونم ولی شب تا میام بخوابم میبینم یه آدم کوچولو بلند شده داره فرار میکنه دیگه کم اوردم خوراکشم که وحشتناک ،هیچی هیچی نمیخوره ولی الان دارم از بیخوابی میمیرم تازه ساعت هفت هم باید پسرمو ببرم مدرسه ولی حداقل ده دقیقه هم چشمامو ببندم راضیم
وقتی بچه روز نخوابه مغزش از شدت خستگی فرمان خواب نمیتونه بده پس این فکر که روز نخوابه تا شب بخوابه رو از مغزت بیرون کن سرچ کن آموزش خواب و یاد بگیر که چطوری بچه مستقل بخوابه ، اگر حوصله آموزش دیدن نداری برای خواب بچه مشاوره خواب بگیر
یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب میکنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمیرسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا میگفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من الان باردارم وروجکم شبا تاصبح بیداره تایه تکون میخورم میبینم اونم شروع میکنه تکون خوردن آیا دنیا ...
مشخص نیست اما تو خیلی از مقاله ها خوندم خواب جنین با خواب مادر تنظیممیشه سعی کن شبا بخوابی روزا تحرک کنی.بماند که بعدا به این خوابیدن ها نیاز داری ذخیرش کن
ای خدا.خودتوبزن به خواب ببینه خوابی اونم یکم میگرده خسته میشه میادکنارت میخوابه
اصلا امکان نداره.میگم که همه راه هارو رفتم،خاموشی دادم،روتین خواب داره،میبرمش تو آب گرم .ماساژ،لباس خواب ،قصه ،میذارم تو تاب ،تو گهواره،رو پا،شکم سیر،از غروب شیرینی جات نمیدم.خونه ساکت خودشم گیج خواب .میخوابه یه ساعت بعد بلند میشه