2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

55 بازدید | 7 پست

خانوما من و شوهرم تو عقدیم و فردا تولدشه.

چون تولد رو خانوادگی میگیریم،نمیشه که دقیقا همین فردا تولدش رو بگیریم و باید یه آخر هفته ای هماهنگ کنیم و بعد بگیریم براش که کادو و شام و..

حالا امشب می‌خوام فقط براش یه پیام تبریک بفرستم.

میشه متن تبریک رو شما برام بنویسید ببینم چطوری میگیذ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو را می خوام، برای پنجاه سالگی، شصت سالگی، هفتاد سالگی، تــــو را می خوام برای خانه ای که تنهاییم، تو را می خوام برای چای عصرانه، تلفن هایی که می زنند و جواب نمی دهیم، تــــو را می خوام برای تنهایی، تو را می خوام وقتی باران است برای پنجره ی بسته

و وقتی سرما بیداد می کند …

تــــو را میخوام برای پرسه زدن های شب عید نشان کردن یک جفت ماهی قرمز تــــو را میخوام برای صبح برای ظهر برای شب برای همه ی عمر عزیزتر از جانم، سردارم 

تولدت مبارک😌😍♥️