2777
2789
عنوان

خدایا اگه خواب این بچه رو درست نمیکنی حداقل منو صبورتر کن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 27 پست
دخترمنم همین بود به حدی که هرکی بهم می گفت یکی دیگه بیاد مثل سگ میشدم براش. ولی بعد سه سالگی خیلی ب ...

اگه تا سه سال خوب میشه تحمل میکنم شیش ماه مونده.پسر اولم اینجوری نبود واقعا

مهربون باشیم☺️
من ۴۰سالمه خیلی توزندگیم سختی کشیدم.دوبار اقدام کردم برابارداری اما کورتاژ کردم بخاطر ایست قلبی جنین ...

الان که من داغون و خسته ام صد البته میگم نه الان وقت مناسبی برا مشورت با من نیست😂😂

مهربون باشیم☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط یادمه تو شکمم که بود خیلی خوابش سبک بود و الانم همچنان که ۱۵ماهشه خوابش سبکه

فینگیل منم خواب سبکه حتی دیروز صبح با صدا آلارم گوشی سریع بیدارشد رو صداها مخصوصا خیلی واکنش داره 🥲پس حقیقت داره ک تو شکم هرچی باشن دنیا هم بیان همونن واسه خواب وبیداری

الهی فدات بشم...یادمه سه شب وروز پشت سرهم نخوابیده بودم گریه کردم گفتم خسته شدم خدا ...الان دیر می‌خ ...

خدانکنه قشنگم.سه روز برای من یه شوخیه.من دوسال و نیمه که خوابم اینجوریه انقدر لاغر شدم و زیر چشام سیاه شده مث معتادا موهام ریزش گرفته همیشه خسته ام یه پسر دبستانی هم دارم باز شکر بخدا ناشکری نمیکنم ولی حس میکنم شب بیداری و تنهایی تو شبا افسردم کرده

مهربون باشیم☺️

امیدارم حالش خوب شه عزیزم ❤️

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

وقتی بچه روز نخوابه مغزش از شدت خستگی فرمان خواب نمیتونه بده پس این فکر که روز نخوابه تا شب بخوابه ر ...

دختر منم روز بخوابه شب خواب راحتی داره

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
فینگیل منم خواب سبکه حتی دیروز صبح با صدا آلارم گوشی سریع بیدارشد رو صداها مخصوصا خیلی واکنش داره 🥲 ...

فقط غصه و گریه و افسردگی تاثیر بدی رو روح و جسمش میذاره تا میتونی بخند و شاد باش و مدیتیشن کن و فیلم کمدی ببین به تغذیه ات برس تو هوای آلوده بیرون نرو .مثل ملکه با خودت رفتار کن مامان گل

مهربون باشیم☺️
دختر منم روز بخوابه شب خواب راحتی داره

دختر من فرقی نداره روز بخوابه همینه نخوابه همینه .مشکلی با خوابوندنش ندارماااا اتفاقا زود میخوابه بیهوش میشه ولی یک ساعت بعد بیدار میشه باز میخوابونمش به سختی باز بیدار میشه 

مهربون باشیم☺️

من بچه هام دوقلو ان دو سالشونه

یکیشون از روز اول با خودمون میخابید با خودمون هم بیدار میشد 

ولی اون قلش روانیم کرده نبم ساعت یبار پا میشد بعضی وقتا ربع ساعت یبار 

گاهی حتی میخابوندمش میرفتم بدو بدو دشویی برمیگشتم میدیدم نشسته تو جاش 

اعصاب برام نمونده بود همشم استرس داشتم ک اون یکی رو بیدار نکنه

منم دست تنهام با دو تا بچه دوقلو هیچ استراحتی نه تو روز نه شب اصلا نداشتم و ندارم 

ب قول شما همه روش ها رو هم رفتم ولی هیییچ

یه روز بردمش آزمایش گرفتم گفتم چکاپ کنن دیدم ویتامین دی خیلی پایینه 

قطره ویتامین دی از داروخونه گرفتم بهشون میدم خابش خیلی خیلی بهتر شده الان تقریبا دو سه ساعت یبار پا میشه 

بعضی شبا مثلا یکی دو بار تو ماه هم ممکنه از شب تا صب کامل بخابه 

یکی از فامیلامونم بچش اینجور بود بردش دکتر گفته بود گوش میانیش عفونت داره یا نمیدونم چی چی 

بچه من هنوزم همینطوره نسبت ب قبل بهتر شده ولی بازم پا میشه اما نه برای بازی چون گیجه بابد دوباره بخابونمش یه پنج دقیقه دستمو میزارم زیر سرش یکم تکون میدم میخابه دوباره دو سه ساعت بعد پا میشه🥱😐

من بچه هام دوقلو ان دو سالشونهیکیشون از روز اول با خودمون میخابید با خودمون هم بیدار میشد ولی اون قل ...

عزیزدلمممممم.خدا قوت و توانایی بهت بده خیلی سخته .الباه منم یه پسر دبستانی دارم که معلمش بیوارمون کرده کارای درس و کاردستی و فلان و بهمان اونم هست قشنگ پوره شدم

مهربون باشیم☺️