2777
2789
عنوان

دوتا تاپیک ترسناک پربازدید رو خوندم😱😱😱😱چه غلطی بود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 43 پست

منم توش بودم و خوندم دوبار با چ عذابی رفتم دستشویی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

منم توش بودم و خوندم دوبار با چ عذابی رفتم دستشویی

کدوم تاپیکه  کنجکاو شدم

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط قولنج یخچال۰🤣🤣نترس بابا تنهایی؟

شوهرم یک متر بافاصله از من خوابه 

من مشکلم اینه که الان چجوری برم دستشویی

اصلا نمیتونم از زیر پتو جم بخورم

باید بیدارش کنم

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
کدوم تاپیکه کنجکاو شدم

عجیب ترین اتفاقاتی ک افتاد سومین تاپیک‌پربازدیده

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

ولی اگه بهشون فکر کنی میان

نمیان!

واقعا فکر میکنی اگه بهشون فکر کنی میان ؟

نه عزیزم ذهنت دچار توهم میشه

اونا با ورد های مخصوص خودشون آزاد میشن و آماده انجام ماموریتشون میشن

متنها شما اگه زیاد بهشون فکر کنی چون بار منفی و مخرب به شدت بالایی دارن ممکنه فقط خودت از لحاظ روحی و فکری اذیت بشی گلم

متاهل🩷🍃

منم نمیدونم چرا یه هفته اس بی خواب شدم تا چهار شب کشیک میدم بعدش یه طوری خوابم میگیره خودم حالیم نمیشه 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
منم نمیدونم چرا یه هفته اس بی خواب شدم تا چهار شب کشیک میدم بعدش یه طوری خوابم میگیره خودم حالیم نمی ...

تا ساعت چند می‌خوابی؟

منم چند روزه که خوابم بهم ریخته همش میام نی نی سایت

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
تا ساعت چند می‌خوابی؟منم چند روزه که خوابم بهم ریخته همش میام نی نی سایت

اگه پیش بیاد تا یازده اینا خوابم چون دبیرستانی استرس که میگیرم خوابم افتضاح بهم میریزه فردا مطالعه آزاده باز میتونم بخوابم ولی فردا رو چه غلطی میخوام بکنم نمیدونم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
تا ساعت چند می‌خوابی؟منم چند روزه که خوابم بهم ریخته همش میام نی نی سایت

هیچی بدتر از بی‌خوابی نیس

واقعا اینجوریه؟خدا کنه

ارع عزیزم نگران نباش

ولی فکر کردن بهشون باعث میشه بار منفیشون مدت ها روی خودت و زندگیت تاثیر بزاره وگرنه اصلا آسیبی ندارن مگه اینکه براتون دعا گرفته باشن اینجوری هم متوجه حضورشون میشی هم اذیتت میکنن

متاهل🩷🍃