2777
2789
عنوان

دوتا تاپیک ترسناک پربازدید رو خوندم😱😱😱😱چه غلطی بود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 43 پست
اگه پیش بیاد تا یازده اینا خوابم چون دبیرستانی استرس که میگیرم خوابم افتضاح بهم میریزه فردا مطالعه آ ...

بخواب عزیزم گوشی رو بذار کنار 

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
ارع عزیزم نگران نباشولی فکر کردن بهشون باعث میشه بار منفیشون مدت ها روی خودت و زندگیت تاثیر بزاره وگ ...

ممنونم عزیزم یکم دلگرم شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کاش قبلش میرفتم دستشویی

بابا اون الان تو دستشویی آفتابه به دست منتظرته کجا بری بشین سر جات😝

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بخواب عزیزم گوشی رو بذار کنار

شاید باورت نشه از ساعت ۱۲ دارم میخوابم آخرش گفتم بزار گوشی بردارم بلکه ذهنم خسته شد تونستم بخوابم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
بابا اون الان تو دستشویی آفتابه به دست منتظرته کجا بری بشین سر جات😝

دیگه تحمل ندارم خیلی جیش دارم

با چراغ قوه گوشیم میرم دستشویی

اگه سالم برگشتم خبر میدم

دیگه تحمل ندارم خیلی جیش دارمبا چراغ قوه گوشیم میرم دستشوییاگه سالم برگشتم خبر میدم

پاشو برو کارتو بکن هیچی نیس چراغا رو روشن کن برو 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
دیگه تحمل ندارم خیلی جیش دارمبا چراغ قوه گوشیم میرم دستشوییاگه سالم برگشتم خبر میدم

برو عزیزم خوش بگذره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

راحت شدم بهترین حسسسس

چشمت روشن تخلیه شدی 🤣🤣