ابوریحان_درونی مدیر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1412 عنوان دوتا تاپیک ترسناک پربازدید رو خوندم😱😱😱😱چه غلطی بود کردم | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 43 پست خیلی جیش دارم چجوری برم حالا از ترس دارم میلرزم😥😱این یخچالم هی قولنج میشکنهوای یاخدا از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃 امروز | 03:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1412 اگه پیش بیاد تا یازده اینا خوابم چون دبیرستانی استرس که میگیرم خوابم افتضاح بهم میریزه فردا مطالعه آ ... بخواب عزیزم گوشی رو بذار کنار از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1412 ارع عزیزم نگران نباشولی فکر کردن بهشون باعث میشه بار منفیشون مدت ها روی خودت و زندگیت تاثیر بزاره وگ ... ممنونم عزیزم یکم دلگرم شدم از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
ململی_قندعسلی عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 3177 وای کاش قبلش میرفتم دستشویی بابا اون الان تو دستشویی آفتابه به دست منتظرته کجا بری بشین سر جات😝 شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1412 بابا اون الان تو دستشویی آفتابه به دست منتظرته کجا بری بشین سر جات😝 حیحححححح😥😥😥😥 از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1287 بخواب عزیزم گوشی رو بذار کنار شاید باورت نشه از ساعت ۱۲ دارم میخوابم آخرش گفتم بزار گوشی بردارم بلکه ذهنم خسته شد تونستم بخوابم هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1412 بابا اون الان تو دستشویی آفتابه به دست منتظرته کجا بری بشین سر جات😝 دیگه تحمل ندارم خیلی جیش دارمبا چراغ قوه گوشیم میرم دستشوییاگه سالم برگشتم خبر میدم از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1287 دیگه تحمل ندارم خیلی جیش دارمبا چراغ قوه گوشیم میرم دستشوییاگه سالم برگشتم خبر میدم پاشو برو کارتو بکن هیچی نیس چراغا رو روشن کن برو هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 3522 ممنونم عزیزم یکم دلگرم شدم قربونت باعث خوشحالیه منه که حرفام مفید واقع شد برات🩷 متاهل🩷🍃
ململی_قندعسلی عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 3177 دیگه تحمل ندارم خیلی جیش دارمبا چراغ قوه گوشیم میرم دستشوییاگه سالم برگشتم خبر میدم برو عزیزم خوش بگذره شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1412 پاشو برو کارتو بکن هیچی نیس چراغا رو روشن کن برو رفتم از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1412 برو عزیزم خوش بگذره راحت شدم بهترین حسسسس از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1287 رفتم آفرین هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1287 راحت شدم بهترین حسسسس چشمت روشن تخلیه شدی 🤣🤣 هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1412 چشمت روشن تخلیه شدی 🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃