2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار سن بالا یا پسر جوون از نظر مالی معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 180 پست
😂😂عجب ک.صخلی بخدا من خودم متاهل نباشم نمیام اینجا نطر بدم ک😂🤦‍♀️اومده ی خوبشم اومدهههه😂ایشالا ی ...

آدما با چهره ی خوب میان جلو بعد میفهمی ای بابا همش دروغ بود ....دلیل نمیشه تو تر زدی طرف آدم بدی بود که جدا شدم بی مسئولیت و هیچ جوره درست نمیشد 

از اسمت مشخصه چقد داغون و بدبختی دهاتی گمشو‌دیگه هم اینجا نظر نده

از اسم تو ولی اصلا هول بودنت مشخص نیس😂ای شیطوون

خدایی چته ؟ پریودی ک همچین فاز دعوا برداشتی؟😂

ب بددهنی کردن باشه ک الان اول تا اخرتو گفته بودم عزیزم 

ولی اصن قصد من چیز دیگه بود خودت داری ب حاشیه میکشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چراجداشدی چیشدببین یکی میبینی اخلاقش بده پولداره ینی زندگی برات زهرهپس اخلاقاروبسنج

چی بگم خواهر با دروغ اومد جلو ...اولش همه کاری میکردم دوسش داشتم بعد که رفتیم سر زندگی دروغ هاش کم کم رو شد کار نمی‌کردم مسئولیت پذیر نبود ...بعدشم که شبونه با دوس دخترش از ایران رفت من باردار بودم

من بودم ۴۵ ساله رو اصلا انتخاب نمیکردم

اینجا هرکسی گفته بخاطر پولشه اما پول این خواستگار مثل پول خواستگارای پولداری که زمان مجردی میان خواستگاری توی مجرد و جوونن و توی اولین همسرش میشی نیست

خودش بچه داره و صد در صد در آینده که بچه هاتون بزرگ شدن اختلافات بیشتری بوجود میاد هر چقدر هم تو و بچتو دوست داشته باشه بازم بچه خودشو انتخاب میکنه

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

من هیچ وقت بچمو ول نمیکنم اما دلیل نمیشه ازدواج نکنم

منم نمیگم ازدواج نکن .حقم داری اتفاقا 

جوونی نباید تا اخر عمر تنها بمونی ک

ولی اینکه میگی نهایتش بچرو میزارم پیش مادرم ته نامردیه

تو مسئول اون بچه ای .ی مادر تا اخرین نفسش نسبت ب بچش احساس مسئولیت داره تو سه ساله رو میخای از سرت وا کنی .چجور میخای بهترین انتخاب و برا خودت داشته باشی پس بهترین تصمیم برا  اون باید بگیری ن ک بگی نهایتش اینم بمونه ور دل مادرم😐😑🤦‍♀️

در نهایت خوددانی

همینجا یکم ک بچرخی سرگذشت بچه های طلاقی ک رها شدن و بخونی میفهمی چی میگم

چی بگم خواهر با دروغ اومد جلو ...اولش همه کاری میکردم دوسش داشتم بعد که رفتیم سر زندگی دروغ هاش کم ک ...

پس خداروشکرکه جداشدی ازنظرمن تنهاچیزی که قابل بخشش نیس خیانته گلم حتی یکبارهم قابل‌بخشش نیس

ولی رواین یکی قطعاقک کن

حتی میتونی مستقل هم بشی وخودت اقایه خودت باشی

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

راست میگی عزیزم قبولش نمیکنم برام دعا کن

ان شا الله همه چی درست میشه

چه ازدواج کنی چه نکنی حتما برای بچه ات تلاش کن و به موفقیت برسونش و همیشه پشتش باش

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

بعد برگشت به غلط کردن افتاد پشیمون شد اما دیگه نبخشیدمش جدا شدم

جای بخشش نبوده عشقوحالشوکرده برگشته پیش توترحم کنی بهش دوباره یکی دیگه پیداشه ولت‌کنه؟

منم نمیگم ازدواج نکن .حقم داری اتفاقا جوونی نباید تا اخر عمر تنها بمونی کولی اینکه میگی نهایتش بچرو ...

عزیزم اونجا یکی تایپیک زد گفت ازدواج کنی با مرد بچه دار ممکنه بهش تجاوز کنند ترسیدم گفتم خدایی نکرده همچین اتفاقی بخوام نیفته اینکارو می‌کنه بعدش گفتم ول کن بچم بیشتر از هر کسی برام مهمه گور بابای شوهر

جای بخشش نبوده عشقوحالشوکرده برگشته پیش توترحم کنی بهش دوباره یکی دیگه پیداشه ولت‌کنه؟

نبخشیدمش دیگه دروغگو بود حتی نیومد بچه رو ببینه هنوز ندیدش هیچ کسی نمیدونه من چی کشیدم 

نبخشیدمش دیگه دروغگو بود حتی نیومد بچه رو ببینه هنوز ندیدش هیچ کسی نمیدونه من چی کشیدم

من میفهمم چی کشید گلم

ولی یه تصمیم عاقلانه بگیر

نکه تصمیمی بگیری که توباتلاق بیوفتی بدترهم خودت هم بچت

ان شا الله همه چی درست میشهچه ازدواج کنی چه نکنی حتما برای بچه ات تلاش کن و به موفقیت برسونش و همیشه ...

بخدا هستم خدا می‌دونه همه ی زندگیم فدای یه تار موی بچمه ...بچه تو شکمم بود ولم کرد رفت تا به امروز که نزدیک ۴سالشع تنهایی دارم بزرگش میکنم قید خوشی خودم زدم تنها موندم که پسرم یوقت آسیب نبینه