2777
2789
عنوان

خونمو بفروشم طلا بخرم دارم دق میکنم از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 36 پست
بهد از اوج گرفتن طلا و ماشین ابنا میره تو رکود زمین ملک و خونه میره تو اوج خودش جوری ک فکرشو نکنی 😡

طلارو که میگن سال بعد بدتر میره بالا همه تحلیلگرا میگن میگن تا بازارهای موازی چنین رشدی دارن هیچ کس سمت خونه نمیره و خونه رکودش بدترم میشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه طلا میخرن پس انداز میکنن ارزش پولشون حفظ بشه بعد بفروشند بتونم خونه بخرن بعد شما برعکس عمل می‌کن ...

میدونی ورش کجاست گارسال با فروش 340 گرم طلام تازه 6 میلیونم پول رهن خونرو روش گذاشتم تونستم یه مسکن مهر بخرم امسال فقط گول طلاهام اگه بود 1700 میشد میتونستم بدون پول رهن یه خونه تو شهر بخرم نه مسکن مهر خارج شهر

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
همه طلا میخرن پس انداز میکنن ارزش پولشون حفظ بشه بعد بفروشند بتونم خونه بخرن بعد شما برعکس عمل می‌کن ...

60 میلیون رهن خونه روش گذاشتم اشتباه تایپ شد

نه امسال اصلا گرون نشد

خب راکد بود دیگه

ولی حالا نوبت ملکه

البته تو این سه سال به تدریج سه برابر شده

من سه ساله میخوام خونمو عوض کنم قیمت دستمه

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
میدونی ورش کجاست گارسال با فروش 340 گرم طلام تازه 6 میلیونم پول رهن خونرو روش گذاشتم تونستم یه مسکن ...

منم سه سال پیش ۲۸۰ دادم یه تیکه زمین (مثلا باغ) خریدم که باهاش میتونستم ۲۰۰ گرم طلا بخرم.

طلا همیشه نقده

اون باغ مشتری نداره

بزور نصفشو فروختم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
به نظرت طلامو بفروشم یا صبر کنم

کار خاصی میخواین بکنین؟

طلا در دراز مدت بیشتر از ملک تو سوده و همیشه نقده. اما نگهداریش سخت تره

شما قیمت ملک و طلای بیست سال پیش و الان رو مقایسه کنید متوجه میشین

ببین من یک کیلو طلا جمع کردم دقیقا ۹۷۰ گرم طلا فروختم ۲۶۰۰خونه مو بزرگتر کردم به فاصله چهل روز از قولنامه تا انتقال سند طلا شد ۳۳۰۰ .الآنم که قیمت خونه تکون نخورده به این نتیجه رسیدم هرچی رو پس انداز میکنم با سود نمی‌فروشم . الآنم برای هایما دلار میخرم ماشین دویست سیصد رفت روش.  هر چند که باشه دلارارو میفروشم ماشین میخرم دیگه به سود و زبانش فکر نمیکنم . چون اینجوریبخوام فکر کنم همه عمرم تو ضرر بوده  

منم سه سال پیش ۲۸۰ دادم یه تیکه زمین (مثلا باغ) خریدم که باهاش میتونستم ۲۰۰ گرم طلا بخرم.طلا همیشه ن ...

ناراحت نیستی و پشیمون؟ من هیچ وقت فکر نمیکردم از فروش طلا برای خونه تا این حد پشیمون بشم

کار خاصی میخواین بکنین؟طلا در دراز مدت بیشتر از ملک تو سوده و همیشه نقده. اما نگهداریش سخت ترهشما قی ...

من کلا 10 گرم دارم خخخخخ بدهی دارم به کسی باید اخر دی بهش بدم. میگم الان بالاست بفروشم یا صبر کنم؟

من کلا 10 گرم دارم خخخخخ بدهی دارم به کسی باید اخر دی بهش بدم. میگم الان بالاست بفروشم یا صبر کنم؟

اونو نمیدونم

خب بنطرتون طلا گرون بشه ملک ثابت میمونه؟ اتفاقا همه چی گرون شده فقط ملک تا الان تکون نخورده و توی رکوده, دیر یا زود بازار ملک فنرش در میره بقیه بازارها به گردش پاشم نمیرسن! این عین جمله رئیس اتحادیه املاک تهران بود! منتظر تنفیذ ترامپ باشید, اتفاقا الان وقت خرید ملک هست نه فروشش! ترس از دست دادن باعث میشه ملک رو بفروشید و ضرر بیشتری کنید و حسرت بخورید، همیشه ملک سرمایه گذاری بلند مدت تری نسبت به طلا بوده با بازده چندبرابری