2777
2789
عنوان

همه گفتن نه ولی من کردم لطفا شما نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 71 پست
آره درسته...اشتباه من این بود از اولش خیلی قناعت کردم...مامانم گفت نکن از من قناعت گر که دیگه نمیتون ...

حالا جالبه مادر من خیلی قناعت می‌کنه و به قول مادر شما به جایی هم نرسید از این قناعتش 

ولی به منم میگه قناعت کن 

ولی من اهل قناعت نیستم اصلا 

البته ولخرج هم نیستم ولی مثل مادرمم نیستم و نمیتونم باشم

تو که می‌دونستی طرف زیاد سنگ خواهر برادرش و به سینه میزنند نباید خام حرفاش میشدی حالا کاریه که شده ب ...

یکی از برادرهاش یکی از زمین های باارزش باباش  رو با جعل سند زد به نام خودش به همسرم گفتم چرا اجازه ی همچین کاری رو میدید حق چندین نفر پایمال میشه..با دستش کوبید به سینه اش گفت برادررمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا جالبه مادر من خیلی قناعت می‌کنه و به قول مادر شما به جایی هم نرسید از این قناعتش ولی به منم میگ ...

مادرم میگه دخترم بپوش بگرد بخور حتما حتما برای خودت پس انداز داشته باش ...چرا وقتی طلاهاتو فروختی نگفتی مقداری از سهام رو به نامت بکنه؟ اونموقع حرفاش برام مسخره بود میگفتم من وهمسرم فرق میکنیم ما یک نفریم فرقی نداره به نام اون یا من

مادرم میگه دخترم بپوش بگرد بخور حتما حتما برای خودت پس انداز داشته باش ...چرا وقتی طلاهاتو فروختی نگ ...

وایییییی مادرت درست گفته 

البته من و همسرم کلا پول منو تو نداریم و به هم اعتماد داریم 

مثلا من ۱۰۰ تومن دادم به همسرم ماشین خرید و به نام خودش زد 

الآنم من یه حساب دارم که هر چی پس انداز میکنیم می‌ره تو اون حساب

وایییییی مادرت درست گفته البته من و همسرم کلا پول منو تو نداریم و به هم اعتماد داریم مثلا من ۱۰۰ توم ...

اگه ماهم شریک داشتیم زندگیمون بهشت بود...فقط دعا کن برام عزیزم که ماهم مستقل بشیم

واقعا خواهر و برادرش لازم داشتن؟  من باشم بدونم دارا هستن میگم راضی نیستم . پولمون رو پس بدید

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
دقیقا استرس بچه رو عصبی می‌کنه سعی کن استرس ندی به بچه

بچه ی اولم نارس به دنیا اومد به خاطر ندونم کاری های همسرم‌...الان تحت نظر یه دکتر خوب تو تبریزم...باورت میشه برادرشوهرم تو این موضوع هم دخالت کرده که چرا میرن تبریز؟مگه شهر خودمون دکتر نداره؟