2777
2789
عنوان

مرگمم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 38 پست
چون از آلمان جدیدا آوردن بقیه ی ام آر آی های ایران قدیمی هستن و چیزی نشون ندادن اما اون پیشرفتس

کجای تهران ؟

چون خودم مشکل مهمی دارم و دکتر برام ام‌ار‌ای نوشته 

برادرام پزشکن ولی اصلا نگفتن بهم همچین دستگاهی اومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم و خواهرام قلبم هستن همیشه از خدا خواستم خار به پای اونا نره در عوض به چشم من بره.دارم کم کم اع ...

مهربون♥

چون خیلی بهت فشار روحی اینا اومده اعتقاداتم از دست میدی 

حق میدم بهت سخته

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

مهربون♥چون خیلی بهت فشار روحی اینا اومده اعتقاداتم از دست میدی حق میدم بهت سخته

عزیزممی

بخدا دست به دامن تک تک ائمه و اماما شدم اسماشونو بردم خواهرم رو ببرم آزمایش مشکلی باشه خدایی نکرده حتی به خدا هم شک میکنم.میشم بدترین آدم رو زمین تا روزی که نفس بکشم

گلم باز با چند تا دکتر خوب مشورت کن مثلا دکتر بی طرف خیلییی پزشک خوبیه اسمشو سرچ کن و برو پیشش حتما ...

حتما پیگیر میشم.ممنون از معرفیت عزیزم امیدوارم هیچکس راهش اونجا نیفته و توام مشکل خاصی نداشته باشی.یا هو خودت هوای همه رو داشته باش

حتما پیگیر میشم.ممنون از معرفیت عزیزم امیدوارم هیچکس راهش اونجا نیفته و توام مشکل خاصی نداشته باشی.ی ...

حتماااا پیگیری کن 

مثلا خواهر من زخم دهانه رحم داشت و چند تا دکتر گفتن سرطانیه و باید رحمش رو در بیاره 

برادرم یه پزشک معرفی کرد و گفت بره پیش اون 

خواهرم رفت و اون پزشک گفت زخم شبیه سرطانه ولی سرطان نیست و نیاز نیست رحم رو در بیاری 

الآنم شکر خدا زخم کاملا خوب شد و خواهرم سلامته و ۱۶ سالی میگذره از قضیه 

پزشک خیلی مهمه که کار بلد باشه

ممنون گلم برام دعا کن امروز دکتر بودم دارو داد گفت اگه تا دو هفته دیگه خوب نشدی ام‌ار ای بده

انشالله هیچی نیس دستتو رو قلبت بذار و خواستتو از اون بخواه در آخر 3 بار بگو یا هو 

اگر اون جواب نداد دیگه هیچکسی رو برتر از اون نمیشناسم

حتماااا پیگیری کن مثلا خواهر من زخم دهانه رحم داشت و چند تا دکتر گفتن سرطانیه و باید رحمش رو در بیار ...

دکترا بعضیاشون وجدان ندارن برای پول میمیرن مادر منم پارسال عمل پولیپ انجام داد در حالیکه بعدش فهمیدیم با دارو هم رفع میشد فقط برای پول اینکارو کرد حالا جهنم هزینه طرف ناقص میشه دو ماه نمیتونست راه بره