2777
2789
عنوان

مرگمم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 38 پست
دکترا بعضیاشون وجدان ندارن برای پول میمیرن مادر منم پارسال عمل پولیپ انجام داد در حالیکه بعدش فهمیدی ...

دقیقاااا 

دوست برادرم جراحه 

کسی میاد پیشش الکی میگه مثلا صفرات باید عمل بشه و ...

برادرم میگه من اصلا نمیتونم مثل اون باشم

چقدر زیاد قیمتش جاهای دیگه فکر کنم یه تومن هست

چون شامل بیمه نمیشه ی جورایی آزاده اما اگ بیمه تکمیلی داشته باشی ازشون نامه بگیر از بیمه تکمیلی درصدی پس بگیر پولتو. فقط یادت باشه حتما قبل رفتن زنگ بزنی نوبت بگیری بعد ی هفته جوابشو رفتی بگیری بگو سی دیش هم بهت بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاااا دوست برادرم جراحه کسی میاد پیشش الکی میگه مثلا صفرات باید عمل بشه و ...برادرم میگه من اصلا ...

خدا ازش نگذره.برادرت حرام و حلال و دین به خدا سرش میشه آفرین به تربیت و شعورش 

ممنون گلم نمیگم خیلی پولدارم ولی برای سلامتی یاد گرفتم بهترین دکتر و بهترین آزمایشگاه برم ممنون که گ ...

کار خوبی میکنی باورت نمیشه مادرم مارو بدون پدر بزرگ کرد تنهایی بعد دکتر هر ماه 1تومن می‌گرفت نوار مغز اونم 7سال پیش مادرم گفت دستم تنگه نمیشه هر دوماه ی بار بگیری یه چپ نگاه کرد بعد مارو از مطب انداخت بیرون

کار خوبی میکنی باورت نمیشه مادرم مارو بدون پدر بزرگ کرد تنهایی بعد دکتر هر ماه 1تومن می‌گرفت نوار مغ ...

وایییی چه بی وجدان بوده 

به منم گفتن نوار از عضله ها باید بگیری اگه خوب نشدی🥴

شدید میترسم از نوار عضله گرفتن 

فکر نکنم بعدش از اون اتاق اصلا بیرون بیام چون به آمپول فوبیا دارم